Dagboka tirsdag 4. november 2008

Vi velger og vraker og kjøper et par ruller kapteinbind til 2009-sesongen som er ferdigspådd Valgets kvaler Det er fjerde november. Valget er i gang. Nå skal det avgjøres hvem vi får streve med i framtida. McCain? Obama? Vel, det var ikke akkurat dem vi tenkte på, VPN er mere nærsynte enn som så. Vi … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 4. november 2008»

Vi velger og vraker og kjøper et par ruller kapteinbind til 2009-sesongen som er ferdigspådd

Valgets kvaler
Det er fjerde november. Valget er i gang. Nå skal det avgjøres hvem vi får streve med i framtida. McCain? Obama? Vel, det var ikke akkurat dem vi tenkte på, VPN er mere nærsynte enn som så. Vi retter sløve blikk og døve ører mot kommende søndag, selveste farsdagen. Hvilken vuggevise får vi i presang? Er det ingen der ute som tror at gamle fedre også liker låter med trøkk?

Vålerenga Song Contest måler seg ikke med Eurovision når det gjelder publikumsinteresse, men innholdsmessig likner det ganske bra. Dønn dårlig, eller til nød litt bedre. Cup-låt nummer 2 er sannsynligvis bedre enn nummer 1. Problemer med å skjønne hva vi snakker om? Kødda det seg til ved nedlastinga av låtene for deg også? Det går seg nok til. Her har du en link tilNRK-østland , der du kan høre litt av begge finalelåtene,Rød, hvit og blå og Større enn oss, større enn alt

CD’en med de to finalelåtene kjøper du i Sjappa. Femti kroner, på kjøpet får du «Kassesnekkeri» av og med Kjell Grønningen og «Danse for Enga» med Vestbredden.
Og så stemmer du. Du trenger ikke være myndig, men om du er det kan det være du blir umyndiggjort om du virkelig digger noen av disse låtene. Vi lot mannen med gabardinfrakk prøvehøre sakene, og fikk dette svaret:

Jeg synes man alltid skal se etter noe positivt, og for begge sangenes vedkommende er det mest positive at begge har betydelig færre vers enn for eksempel Terje Vigen.

Spar øra og se videoen uten lyd, dette er en slags Stein Ove Berg møter Randi Hansen, noe som godt kunne stått på plakaten hos Ivar Ruste og Odd Grythe…Til neste cupfinale tror jeg at jeg selv skal sette meg ned og skrive noe kult på Unit Five eller Zoo. Ser for meg klassike verseføtter av typen:

«På hver sin kant av Valle, det er helvete på jord»
«Vent ikke bluss nå, prøv å forstå, men ikke bluss nå».

Det er faktisk litt trist at ikke låtene som kommer er bedre, jeg skjønner argumentet med dårlig tid, men cupfinalelåten er en viktig del av oppladningsramma til kampen og da kan vi ikke kjøre «vuggeviser». Ville helst hatt noe litt aggro, noe med trøkk, noe som sitter.

VPN kan ikke si seg annet enn enige, det tør vi ikke, og vi håper Klanen organiserer og fikser en Vålerenga Kjerke som overdøver tonesprøytet fra høyttalerne søndag.

Bruk stemmeretten din, det er en borgerplikt for alle som sier de støtter Vålerenge mot rasisme. Les her. Send sms «låt 1» eller «låt 2» til 2229. Det koster 1 krone pr stemme, du kan stemme så mange ganger du vil.

Årets spiller
Det er valgveka. Dårlige låter skal rangeres, gode fotballspillere likeså. Vis at du er myndig og stem fram Årets spiller på VPN-pollen som du finner på VPN-forsida om du leiter godt nok!
I teltet på Youngstorget lørdag får du vite om du svarte riktig!

Tribuneliv
På Stabæk-supporternes nettsted leser vi:

Nå retter vi alt fokus og alle kanoner mot Vålerenga. Vi på tribunen kommer ikke til å spare på kruttet

U-hu. Nå ble vi redde. Løper hjem til mamma Karen og pappa Sondre i fotballbingen, nøff-nøff, og ber om bøter og straff for bluss og våpentrusler. Hjælpe oss!

Vålerenga trenger ikke kanoner på tribunen, vi har det mest i kjeften. Men er vi så sleivkjefta som Stormen var mot Bjørn Helge Riise i helga? Sjikanen fra tribunen i kampen AaFK-LSK tar de fleste avstand fra, også TV2-sporten. TV2 gjør det i tillegg så grundig at de via tekst-TV oppfordrer publikum om å høre sjikanen på nettstedet sitt.

Uke med trøkk
Det er oppkjøring til farsdagen, VPN pøser på med køpp-relatert stoff. Det mimres over finalene våre, og vi prater med folk. Kanskje har du et leserbrev? VPN trøkker det meste, men ikke alt. Noe av det siste vi trøkker i dag er tabellen etter ferdigspilt tippeliga neste år. Takk tilBetsafe.com som har svaret på alt, men var det ikke i seineste laget?

Tippeligatips 2009:

1. Rosenborg
2. Stabæk
3. Viking
4. Brann
5. Vålerenga
6. Lillestrøm
7. Fredrikstad
8. Tromsø
9. Lyn
10. Molde
11. Bodø/Glimt
12. Strømsgodset
13. Odd
14. *Aalesund
15. Sandefjord
16. Start
* Sogndal

En forbedring for Vålerenga på 50%, det høres mye ut, men er det nok? Nei, sier vi, og Martin Andresen sier mere:

I dag begynner VIF på nytt
Martin sier i Dagsavisens nettutgave i dag at nå har han begynt å glede seg til cupfinalen, og han snakker om revansje 2009. Men VPN legger mest merke til ingressen:

Martin Andresen vil ha flere kapteiner, flere som tar ansvar for fellesskapet, godt humør og stor intensitet. Fra i dag starter operasjon cupfinale, og effekten kan vare inn i neste sesong.

Og vi som har måttet tåle så mye drittprat om den overtallige gjengen med innkast-, avspark-, tunnell-,offside- og you-name-it trenere. Nå skal vi ha elleve kapteiner. Helt konge!

Vålerenga i dag
Bruk resten av dagen til å lese hele intervjuet i Dagsavisen, nyte bildet av Martin på Sotahjørnet, og deretter klikke inn på dette:

Legg igjen en kommentar