Dagboka tirsdag 9. september 2008

Tirsdagboka kan ikke svare på hva som skjer på tribunene mandag, men dagen i dag og morgendagen har vi en viss peiling på. Aldri best når det gjelder Vålerenga har en egen stil mot antatt dårligere lag, spesielt hvis det er noe som gjelder. Lørdag viste juniorene veien mot juniorkvartens antatt dårligste lag. Det ble … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 9. september 2008»

Tirsdagboka kan ikke svare på hva som skjer på tribunene mandag, men dagen i dag og morgendagen har vi en viss peiling på.

Aldri best når det gjelder
Vålerenga har en egen stil mot antatt dårligere lag, spesielt hvis det er noe som gjelder. Lørdag viste juniorene veien mot juniorkvartens antatt dårligste lag. Det ble tap. Andrelaget vårt fulgte opp i går på Ånesøyan kunstgress mot KIL/Hemne. Bunnlaget i avdelinga vår tok tre poeng, men er dømt til nedrykk likevel. De vant 4-1 vant etter at Bardh Shala hadde gitt oss ledelsen. Vi kunne vært fire poeng unna streken nå, men får være glad til at vi er på rett side, og det er ikke all verdens avstand opp til solid, fast grunn. Neste tirsdag tar vi imot Kjelsås på Valle, laget som ligger ett poeng bak oss og under streken. Lørdag fikser vel Korsvoll biffen mot Groruddalen. Korsvoll ligger poenget foran oss i dag. Tabell og resultater i vår avdeling finner du her. Og på vif-fotball ligger dette referatet.

Eurostand 2008
I går skrev vi en artikkel om Eurostand 2008. Vi hadde dessverre lagt ut en kladd til lunsj, men vi la ut den korrekte versjonen ved middagstider. Forøvrig har NSA – norsk supporterallianse – og NFF blitt venner igjen, boikotten er slutt og den har virket.

Så gjenstår det å se hva det blir til med tribuneaksjoner til helgen. Kan det tenkes at vi må sitte og samtidig holde kjeft en hel omgang mot Lyn? Lyns supportergrupper er også med på en samordnet tribuneaksjon. På Bastionens sider leser vi:

– Vi er i dialog med Klanen om løsninger for gjennomføring av protestaksjonen, slik at begge lags supportere vil være koordinert ved denne markeringen.

Vi venter med spenning på om vi får en sittende, lydløs omgang. Følgmed, følg med!

Sportsquizen er i gang igjen
På tide å samle troppene! Oslos beste – og eneste – sportsquiz starter opp høstsesongen imorgen, med evigunge Kjell Grønningen bak mikrofonen. Vi har plass til flere lag, så trom sammen vennene dine og møt opp. Maks 6 personer på laget. Kommer du alene er det alltid noen lag som trenger ekstra folk. Quizen starter 18.15, men dørene åpner som vanlig allerede kl.14.00. Møt opp og støtt denne tradisjonsrike, joviale onsdagskosen.

To spanske og vekk me’n?
Espanyol var ikke eneste spanske klubb som ønsket seg Daniel Fredheim Holm. Racing Santander kom også på banen for å få til en leieavtale før overgangsvinduet stengte. Daniel har kontrakt med Vålerenga ut 2009, men fortsetter han det gode spillet han har vist hele år, er det vel ikke umulig å vente seg nye framstøt fra klubber i La Liga når vinduet åpner igjen i januar. Vi ser helst han blir her lenge, selv om han ennå har til gode å innfri 100 prosent av forventningene vi har til ham. Med en solid sesongavslutning regner vi med at han forsvinner etter nyttår.Den tid, den sorg.

Når vintern banker på døra og vi åpner overgangsvinduene, står kanskje lillebror til Moa, Mostafa, klar. Skeid-trener Arild Stavrum ser helst at han blir i Skeid, laget han tror vil bli så godt i Adeccoligaen neste år at ingen vil forlate det, i følge Aftenposten. På spørsmål om det hadde vært greit å hoppe over 1. divisjon hvis en eliteserieklubb kom på banen, svarer Mos:

– Jeg hadde tatt sjansen. Mine ambisjoner er å spille i eliteserien, og det er det som er målet. Nå har jeg kontrakt ut året med Skeid, så får vi se hva som skjer. Fokus nå er på det sportslige.

Han snakker i alle fall som eliteseriespiller allerede, skriver Aftenposten.

Noen trenger deg
Lillestrøm trenger Henning Berg. AaFK trenger Reka. Og landslaget trenger ny sjef, men har ikke sagt det høyt ennå.

Men er det noen som trenger deg?

Yes. Klansropet roper etter dine tjenester:

På Klanssidene leser vi at Klansropets grafiske avdeling har mye å gjøre, trenger 2-3-4 aktive til som kan hjelpe til med å sette sammen bladet. Normalt sett brukes det en hektisk helg i forbindelse med hvert nummer. Niks penger, men en matbit og kanskje en øl. Kan du Indesign, Illustrator eller Photoshop er du spesielt hjertelig velkommen.

Klansropet nr 79 kommer til jul. Temaet er penger. Les mere om ditt bidrag her, og om hva redaksjonen kan tenke seg at du skriver om.

Vålerenga i dag
Treningskap mot Sandefjord klokka 19,

Legg igjen en kommentar