Reine ord for penga

Du sitter der og er forbanna, har lyst til å rope det til hele verden. Vel, nå kan du det, i hvert fall inn i Vålerenga-verdenen. Vi starter nå med å publisere leserinnlegg fra dere lesere. Det er slutt på at de eneste du kan diskutere fotball med er kverrulanter på diverse forum og bønda … Fortsett å lese «Reine ord for penga»

Du sitter der og er forbanna, har lyst til å rope det til hele verden. Vel, nå kan du det, i hvert fall inn i Vålerenga-verdenen. Vi starter nå med å publisere leserinnlegg fra dere lesere.

Det er slutt på at de eneste du kan diskutere fotball med er kverrulanter på diverse forum og bønda på jobben. Nå kan du skrive det du mener og få svar på VPN. Mener du Martin Andresen bør få egen statue, mener du han bør sparkes, synes du VPN er en ren propagandamaskin for klubben, uansett hva du mener er det plass for meningen din i vår nye leserbrevspalte.

Noen krav stiller vi til det du leverer: Innlegget må være av en kvalitet som gjør det interessant for andre, både innholdsmessig og språklig.

VPN publiserer bare leserinnlegg som sendes inn med fullt navn, om ønskelig publiseres det bare med fornavn.

Du vil ikke bli honorert for bidrag levert til VPN. VPN forbeholder seg retten til å kutte og redigere innlegg før publisering.

Det du vil levere sender du til kontakt_oss[æt]vpn.no

Legg igjen en kommentar