Dagboka fredag 25. juli 2008

Arbeid gir resultater. Om vi er er et arbeidslag eller ikke: Det handler om å vinne, og det handler om å vinne noe. Arbeid har større kraft en joik Da kvartfinalen var i boks sank en sliten Moa ned på de gusjegrønne kunstgresset på Alfheim. På banen stod flere av gutta med blodsmak i munnen, … Fortsett å lese «Dagboka fredag 25. juli 2008»

Arbeid gir resultater. Om vi er er et arbeidslag eller ikke: Det handler om å vinne, og det handler om å vinne noe.

Arbeid har større kraft en joik
Da kvartfinalen var i boks sank en sliten Moa ned på de gusjegrønne kunstgresset på Alfheim. På banen stod flere av gutta med blodsmak i munnen, krampetendenser og var dønn slitne. Tromsø tapte i cupen på eget gress for første gang på lenge, og vi er videre til femte runde.

Det så faktisk nokså stygt ut da Wæhler måtte ut med lyskestrekk, og de fleste av oss regna med at vi kom til å legge om til 4-4-2, men den gang ei. Denne gangen holdt Skullerud, Brocken og Andresen seg til planen. Sæternes ble sendt ned i midtforsvaret – en rolle han faktisk har hatt på kamper for rekruttlaget – og det funka. Litt småfusk i begynnelsen, men så satt det. Og dermed var Sigurd Rushfeldt sjakk matt, nesten genialt dette. Sette en måltjuv til å passe på en måltjuv.

At Bojan scorer når han kommer inn begynner vi bli vant til. Ekstra moro var det at det var Storbæk som for en gangs skyld var oppe på et raid som slo innlegget. Kontringen i sluttminuttene var et solid stykke arbeid fra sjefen sjøl og Moa. Vi så det i reprisen da kameraene filmet fra Tromsøs mål. Andresen brøler MOA! og slår en pasning med perfekt lengde, to finter og dermed var det klart.

Kvartfinalen her kommer vi!

Luton
Superspissen fra Jamaica er klar for Vålerenga. Luton er også en by 50 km nord for London. Der spiller laget Luton i engelsk League Two, som er den fjerde beste ligaen på fotball øya. En annen brite med nesten tilsvarende etter navn er Peter Shilton. Mulig at Shelton og Shilton er fra samme familie, begge har jo krøller i håret – selv om Luton har barbert bort sitt.

Vel, det er mye dumt man kan skrive når andre har gjort jobben for deg…

Best uten penger?
I følge Aftenposten spiller Lyn med et gratislag. Ni av spillerne i førsteelleveren kom gratis til klubben, likevel har de en slags suksess der borte på vestkanten. Javel. Så det er derfor de er i ferd med å selge Ighalo? Siden de ikke trenger penger lissom. Og det er vel derfor Brynestad har helt 150 millioner inn i klubben siden de ikke trenger dem?

«Godt med litt penger på bok- ikke sant?»

Hallo. Lyn har ikke prestert en dritt, de har ikke vunnet noe på over 40 år. Kanskje ikke så rart når man selger unna gullet og nøyer seg med de som evt. dukker opp av Bosmanspillere der ute.

Lyn kan ha gratislaget sitt for min del, vi veit at disse folka veit så sabla godt at det i denne verden er markedet, tilbud og etterspørsel som gjelder. Spillet rundt Ighalo er vel klart bevis på den saken.

Vålerenga idag
Nyte avansementet i cupen, vente på ny kamp mot Tromsø, se på sola, se på kjøleskapet, se på sola, hente en øl i kjøleskapet. Sommerferie er egentlig ganske digg.

Legg igjen en kommentar