Intet nytt fra overgangsfronten?

Overgangsvinduet er i ferd med å åpnes på fullt trekk. VPN tok en telefon til sportsdirektør Aalbu for å sjekke ut vår egen smørbrødliste. Vi begynte med spillere i stallen nå. Muri, Berre, Lange og Ronny var alle navn vi serverte. – Ronny er inne i sin siste sesong nå, vil vi tro. Uten at … Fortsett å lese «Intet nytt fra overgangsfronten?»

Overgangsvinduet er i ferd med å åpnes på fullt trekk. VPN tok en telefon til sportsdirektør Aalbu for å sjekke ut vår egen smørbrødliste.

Vi begynte med spillere i stallen nå. Muri, Berre, Lange og Ronny var alle navn vi serverte.

– Ronny er inne i sin siste sesong nå, vil vi tro. Uten at vi garanterer det. Rune Lange har kontrakt ut 2009 og vi forholder oss til kontrakten. Han spiller riktignok mindre, og det er mulig han finner på noe annet. Andre Muri har spilt i de siste kampene og vi er i dialog med han. Vi har også en dialog på gang med Morten Berre, sier Aalbu.

Tidligere har det vært en del spekulasjoner rundt Allan Jepsen og en overgang til bla Odd. Hva med han nå?

– Allan har også kontrakt ut 2009. Enn så lenge spiller han hos oss.

Et annet navn fra tåka var Peter van der Heyden, som vel var på prøvespill hos oss etter anbefaling fra Brocken, er han fortsatt aktuell?

– Nei. Han er en veldig god spiller og var veldig aktuell i vinter, men ble altfor dyr da, dessverre.

Og så har vi klassikeren i alle overgangsvinduer for tiden: Erik ”Panzer” Hagen. Hvorfor dukker Panzers navn opp hver gang overgangsvinduet åpner?

– Vel, det er vel spesielt nå siden han ikke fortsetter i Wigan. Han er jo populær i Vålerenga, både blant spillere og spesielt blant fansen. Det jeg kan si er at den dagen han er på vei tilbake til Norge håper jeg det er til Vålerenga.

Noe mer å si om det som skal skje når vinduet er åpent?

– Vel, det er jo slik at dersom nye spillere kommer inn vil nok andre kan forsvinne. Det må vi regne med, sier en noe reservert sportsdirektør.

Aalbu er som vanlig forsiktig med å kommentere spekulasjoner i media, han ønsker ikke å skape problemer i arbeidet med overgangene.

Klubben jobber iallefall hardt om dagen utenfor banen. Selv om persiennene er dimma ennå. Ifjor skjedde ting fort og plutselig. Hva som skjer i dette vinduet vil du vite den første dagen i september.

Legg igjen en kommentar