Helgedagboka, lørdag 12. juli 2008

Det er helg og Tippeligaen er snart halvveis. Mens første halvdel er tiden for ungdommelig iver, ja kall det overmot, er andre halvdel den som skiller menn fra korgutter. Det er nå reset mot medaljer begynner. Det er på denne tiden av året LSK pleier å kollapse etter ”gullfesten” i juni. Vi gleder oss til … Fortsett å lese «Helgedagboka, lørdag 12. juli 2008»

Det er helg og Tippeligaen er snart halvveis. Mens første halvdel er tiden for ungdommelig iver, ja kall det overmot, er andre halvdel den som skiller menn fra korgutter. Det er nå reset mot medaljer begynner. Det er på denne tiden av året LSK pleier å kollapse etter ”gullfesten” i juni. Vi gleder oss til vi er ferdig med første halvdel og kan ta fatt på den spennende delen av serien.

Er det alltid så stille oppi der?
Vi er i ferd med å nærme oss åpningen av sommerens overgangsvindu og det kommer knapt et rykte fra Valhall. Hva skjer a gutta? Har dere begynt å leike proffer, eller er det rett og slett det at det ikke skjer noe? Gi oss litt rykter om Helstad, Alanzinho, Riise om ikke annet for å skape litt dårlig stemning i klubbene deres. Vi har hørt at Helstad og noe som så ut som en agent stoppet og fylte bensin på Voss på tirsdag i uken som var. Ryktet sier videre at Helstad kjøpte grillpølsemeny med rekesalat før bilen kjørte videre i retning Oslo.
VPNs gravende avdeling har undersøkt dette ryktet og har så langt avslørt at Helstad aldri har uttalt at han er motstander av rekesalat. Dette ryktet kan det altså muligens være noe i?

Ser du andre profiler i retning Valle, eller har ei tante som har liggi med noen som kjenner broren til han som spiller golf med Aalbu, ja da regner vi med at du ikke nøler, men ringer oss med en gang du har ”sikker” info.

Inntil videre velger vi å stole på at Aalbu og Breen ikke bare napper løk i varmen, men bare beviser at det er mulig å jobbe i det stille. Vi tror det, vi håper det og vi veit snart svaret. Vinduet åpner 1. august og vi har mista Dan, Gunnar og Mila, vi forventer å se nye profiler på veg inn dørene på Valle før Jan Åge Fjørtoft rekker å si ”nedrykksspøkelse”.

På plastikk i Drammen
Byen som er kjent for biltyverier og kanskje Norges styggeste fasade får besøk av ustabile Vålerenga. Med seier over serielederne sist er vi oppe i mellomgruppa på tabellen, og vi trenger nå sårt 3 poeng for å klatre videre mot toppen. Vi vant på kunstgresset i Drammen i fjor etter at ”ett år til” Ronny sendte oss i ledelsen. For at ikke årets sesong skal bli som den forrige trenger vi litt magi igjen.
Blir det skuddfinta til Bojan igjen, blir det overstegsfintene til Daniel og Moa, vi vet ikke, vi bryr oss ikke, vi bare gleder oss til å se den kortvokste klovnen i godsetmålet må grave baller ut av nettet igjen. En lobb hadde smakt godt.

Laget
Morten Berre er syk, mens resten av stallen er klare.
Vi tror du får se Vålerenga i 4-4-2 igjen med følgende lagoppstilling:
Troy
Storbæk, Muri, Wæhler, Jepsen
Strand, Hæstad, Andresen, Fredheim Holm
Sæternes, Moa

Vi har tru på at dette laget rekker til å raske over Johnsen, Ohr, hvis han ikke må slite benken som i cupfinalen han ikke fikk spille for Enga, og resten av ett av de minst spennende laga i Tippeligaen, ever. Vi tror på 1-3, 20 poeng og finfin busstur hjem.

Ha en fin søndag i Drammen

Legg igjen en kommentar