Dagboka torsdag 10. juli 2008

Vålerenga har skaffet seg mediesjef med stor M: Svein Graff tiltrer stillingen 11. august med store planer for Vålerengas web-satsning. Svein Graff mediesjef i Vålerenga Vålerenga fikk en ny mediesjef i går, det er unge Svein Graff trer inn i stillingen. Graff som sa opp tilsvarende stilling i Norsk Toppfotball, kom til NTF fra jobben … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 10. juli 2008»

Vålerenga har skaffet seg mediesjef med stor M: Svein Graff tiltrer stillingen 11. august med store planer for Vålerengas web-satsning.

Svein Graff mediesjef i Vålerenga

Vålerenga fikk en ny mediesjef i går, det er unge Svein Graff trer inn i stillingen. Graff som sa opp tilsvarende stilling i Norsk Toppfotball, kom til NTF fra jobben som vaktsjef i NRK TV-Sporten. Før det var han ansatt i TV 2 Sporten, og 32-åringen har også erfaring fra ulike nyhetsprogrammer i NRK, P4-sporten og Laagendalsposten. Det vil si at han på tross av sine 32 år har mer enn nok erfaring til å kunne gjøre det stort i Vålerenga.

– Vålerenga Fotball er stolte over å ha fått med oss Svein Graff på laget. Han inngår i vår langsiktige strategi om å bli ledende i Norden og unike i Europa innen 2013, sier administrerende direktør i Vålerenga Fotball, Pål Breen, til vif-fotball.no, og fortsetter

– I prosessen med å ansette ny mediesjef lette vi ikke først og fremst etter en journalist. Vi ønsket oss en mediestrateg med bakgrunn fra fotballverdenen. Svein Graff er Nordens beste på dette feltet og vi gleder oss til å utvikle våre digitale plattformer videre sammen med han.
– Målet er å videreutvikle VIFs medieproduksjon på de ulike plattformene. En ny og omfattende nettsatsing med spesielt fokus på web-TV blir ett viktig satsingsområde, sier Graff som også er opptatt av mediehåndtering og omdømme, er Graffs egne ord på de offisielle sidene.

Men vent ikke all verden før ut på høsten, Graff tiltrer først stillingen 11. august.

Godset-kampen

Ikke all verdens nytt i media i dag. Ikke all verdens nytt ellers heller – men vi ser at Vålerengas tropp er skaderfri og minner om at vi vant tilsvarende oppgjør i fjor 2-1 etter mål av Morten Berre og Ronny Johnsen. Vi tar gjerne reprise på det.

Legg igjen en kommentar