Dagboka fredag 4. juli 2008

Det gikk fint igår. Til slutt. Vi er takknemlige, men litt skrekkslagne og. Dagboka på en fredag er klar. Sarpsborg Sparta – Vålerenga 2-3 Som sagt i går, detta fiksa vi. Vålerenga er ikke stabile i serien, men i cupen skal vi og er vi sterkere enn et svakt Adecco-lag. Med tre scoringer viste Vålerenga … Fortsett å lese «Dagboka fredag 4. juli 2008»

Det gikk fint igår. Til slutt. Vi er takknemlige, men litt skrekkslagne og. Dagboka på en fredag er klar.

Sarpsborg Sparta – Vålerenga 2-3
Som sagt i går, detta fiksa vi. Vålerenga er ikke stabile i serien, men i cupen skal vi og er vi sterkere enn et svakt Adecco-lag. Med tre scoringer viste Vålerenga styrke og vant fortjent.
Bengt sitt mål var vakkert. Sånne kommer i serien og, tror jeg faktisk. Moa ble godt fremspilt og viste sine kvaliteter som spiss. Kanskje er formen hans tilbake? Og poetisk nok var det klubbhelten Freddy som setter inn det tredje. Med hodet faktisk. Godt jobba, Vålerenga.

Forøvrig: neste runde i cupen trekkes i dag kl 1300 ifølge klubbens sider.

På den annen side er det noen råttent i det defensive spillet. Om det er slappe holdninger, midtbanespillere som ikke bidrar, backer som ikke klarer spille sammen så henger ting ikke sammen. De to mot Fredrikstad var svakt arbeid, og at et Adeccolag fra samme fylke klarer det samme er ikke overbevisende. Hva er galt egentlig? Hjelper det om Ronny kommer tilbake og spiller sammen med Kjetil – vi husker deres gode partnerskap fra tidligere år.

Du kan jo også lese det innsendte leserbrevet vi har linket under. Noen tanker om Vålerengas spill som er verdt lesing der og.

Uansett må Skullerud, Brocken og Martin finne ut av det, for det blir mye å kreve av laget at de må score tre mål i hver kamp for å score…
Spesielt med tanke på at vi i neste kamp møter det som vel er tippeligaens beste offensive lag.

Det rare er at da tipper jeg vi hever oss som vi gjorde mot Brann og LSK. Eller?

Ellers er det hyggelig at Glenn Roberts er tilbake. Og Dagboka takker Freddy så mye for at han scora det siste målet. – Vi har litt å rette på, sier han på klubbens sider. Oh yes.
Jeg er glad i Freddy, selv om hans pass er overpåskrevet (!) fra VPNs side gjennom mange år. Takk, og tilgi oss.

Stabæk på søndag
Sant og si gruer jeg meg. Det er serielederen. Og vi spiller på vår forknytte ”hjemme”-bane. Med et forsvar som ikke er i form. Grøss.

Eneste er at vi vet vi presterer bedre mot bedre motstandere. Og at Stabæk kanskje famler litt? Og at regnet skal visstnok øse ned på søndag, noe som er best for svake lag…tror jeg.
Kjære Vålerenga, dere må gjøre deres aller beste. Selv om det vel er noe dere gjør hver gang…

Møt Bojan og Harmeet
Gutta stiller ved Årvolldammen i dag fra kl 1330. Greie med Radio1. Triksekonk, utdeling av effekter og autografer. Fint sak. Lurer litt på om ikke det blir en del voksne fans av spesielt Bojan der og. Og er dette sammen med Gunnars og Thomassens avgang et hint om at klubben satser på Bojan fremover?

Vålerenga i dag
Trekning i cupen kl 1300. Fredag. Quiz på Bohemen. Vi tenker helst ikke på søndagen før søndagen. Ikke vits i å ødelegge helgen før den må ødelegges. Og du kan jo lese den milde korreksen vi fikk i vår før Sarpsborgartikkel. Bruke forumet som kilde a gitt – vi burde vite bedre.

Legg igjen en kommentar