Dagboka torsdag 3. juli 2008

Vålerenga unngår cupminer idag, Hardball taper penger. Og vi jubler oss til neste runde. Håper vi. Cupkamp idag Det er duket for nok en runde i denne herlige turneen som kalles cupen. I dag møter vi Sarpsborg Sparta (ikke hockeylaget). De ligger på 12. plass i Adecco og startet høsten med tap for Sandnes Ulf … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 3. juli 2008»

Vålerenga unngår cupminer idag, Hardball taper penger. Og vi jubler oss til neste runde. Håper vi.

Cupkamp idag
Det er duket for nok en runde i denne herlige turneen som kalles cupen. I dag møter vi Sarpsborg Sparta (ikke hockeylaget). De ligger på 12. plass i Adecco og startet høsten med tap for Sandnes Ulf borte. Treneren er ikke ukjente svenske Conny Karlsson, mannen som hadde brukbar suksess med FK Haugesund for noen år siden. Kanskje en hel del år, faktisk.
Han mener på klubbens side at de stiller som oss: revansjelystne.

Fra vertenes leir forteller Sarpsborg Arbeiderblad at spissen Øystein Hoås (han svære som vel var i Fredrikstad) kommer til å spille 45 minutter, mens Martin Wiik er usikker. SA har for øvrig nedtelling til kampen på sin side. Sjarmerende.

Bladet forteller også om at Fossefallet, Spartas supportere, kan kanskje stille med 100 mann. Mens Klanen kommer med minst 600. Selv synes jeg med min erfaring fra hockeyn at det er vakkert når supportere fra Sarpsborg ikke kaller foreningen sin noe amerikansk og tøft.

Hos oss er Daniel og Moa klare for kampen, forteller klubben på sin utmerkede sms-tjeneste i går kveld. Digg. Men ikke bare pga denne kampen, men fordi da håper jeg Daniel er klar til neste seriekamp og.

Hva skal vi forvente? Vel, jeg tror at Vålerenga tar dette greit. Vi fremstår som ustabile i serien og at vi vippes lett av pinnen når taktikken ikke funker. Men mot et svakt Adeccolag tror jeg vi er trygge, faktisk. Da lykkes vi nok med å føre kampen slik vi vil. Håper jeg. Bojan og Bolthof fra start, tipper jeg.
Så får vi håpe at selvtilliten vokser akkurat passe, ikke for mye eller lite, når vi feier sarpingene av banen i dag. Og litt større enn min, om du klarte lese melloim linjene.

Ellers kan du også lese vår utmerkede lille epistel i forkant av kampen, linket nederst.

Nytt fra fiskerlandsbyen
NA24 forteller om spenna som Hardball har tapt på Brann. Det fortelles at spillere for 13 millioner forsvant ut stadionportene. Man tapte på at de dro, mao.

– Resultatet er helt som ventet, og Martin Andresen var den spilleren vi tapte mest på. Der lå det syv millioner inne, sier sjefen i Hardball til nettblekka.

Om vi ikke vinner gull i år, og det er ikke sannsynlig nå, ser det i alle fall ut til at vi har kjøpt gullet vekk fra Brann også? Det er jo noe å le av i så fall.

Vålerenga i dag
Ingen cupbomber i går, men Vålerenga møter Sarpsborg kl. 1800 i dag.

Sjappa meldte for øvrig i går følgende:
Det er fortsatt ca 400 billetter igjen, de som ikke er solgt når Sjappa stenger i morgen blir å få kjøpt i telleapparatene i Sarpsborg. Prisen er fortsatt 105 kroner. Merk at Sjappa stenger 15.30 torsdag, på grunn av kampen.

Legg igjen en kommentar