Dagboka torsdag 19. juni 2008

Kickboksing, togreise og billetter. Nesten ikke fotball, men vi starter med bildet av et rykte. Wish You Were Here , Barrett? Dette er mannen som visstnok skal skåre målene for Martin Andresens menn. Kasper Wikestad har en artikkel med bilde om vår maybe coming man, Chad Barrett, på nettstedet tipsgaming.com. 23 år gamle Barrett har … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 19. juni 2008»

Kickboksing, togreise og billetter. Nesten ikke fotball, men vi starter med bildet av et rykte.

Wish You Were Here , Barrett?

Dette er mannen som visstnok skal skåre målene for Martin Andresens menn. Kasper Wikestad har en artikkel med bilde om vår maybe coming man, Chad Barrett, på nettstedet tipsgaming.com. 23 år gamle Barrett har skåra fem mål på ti kamper så langt i år i MLS, og han har flere aldersbestemte landskamper for USA. Martin Andresen skal i følge Nettavisen ha vært i USA for å se Chad Barrett score mål for DC United. Og det er klubben Troy Perkins spilte for før han kom til oss.

– Snart reunion mellom målvakt og spiss, Jan Erik Aalbu?

Nytter ikke. Ingenting kommenteres før ting er klare. Grei linje det, Jan Erik!

Billett – billettere – billettest

Ikke lett å få billett til bortekampen mot FFK. Sjappa hadde 900. Utsolgt for lenge siden.

Vålerenga – Liverpool tirsdag 5. august. Hovedsalget av billetter starter tirsdag 24. juni klokka 09.00.
Vålerengas sesongkortinnehavere samt klubbens og Klanens medlemmer har forkjøpsrett fra fredag 20. juni klokka. 10.00. Etter hva VPN erfarer er det i morgen. Forkjøpsrettssalget (!) kun over disk i Sjappa. For øvrig også billettsalg på nett. Sjekk detaljer og priser her.

Vålerenga – Tromsø mandag 28. juli. Norway Cup-deltakere kan kjøpe billetter til spesialpris.Klikk videre her for å lese mer om tilbudet på klubbens sider.
VPN forstår det sånn at Norway Cup-deltakerne kommer inn i VG-svingen og Bendit Nedre for kr. 25 med T-trøye!

Ferielivets plager

A-laget denger løs på hverandre i Valdres. Se bildene, lydene hører du på VIF-TV. Kickboksing er en selvfølgelig del av fotballspillet, ikke sant Cantona?
Men hva blir det neste?
Det går rykter om rafting. Pass på Glenn. Trist å miste’n i kalde elvestryk i Øystre Slidre nå når han nettopp har kommet hjem fra de dype skoger for å kjempe om spissplassen med…eh..?

VPNs gretne, gamle plageånder viser også stort talent for selvplaging. To av dem overlevde okseløpet i Pamplona i fjor. Nå skrangler de to av gårde med transsibirsk jernbane. Hittil har vi kun mottatt en eneste liten SMS fra ekspedisjonen:

Tredje vodkaen er tom, tok bare med 8 så vi ser krisa nærme seg. Lugaren er pynta med flagg og drakter.

VPN ser fram til noe lengre reisebrev og bilder av den endelige skjerfinga av Djengis Khan.

Vålerenga Junior

Fjerde runde i junior-NM går på Valle lørdag 9. august, der XXX bankes. Vi slo Moss og det andre laget slo Lyn i forrige runde.

Ellers ser det ut til at det er juniorene som må bære det tyngste lasset på Vålerenga 2. Det blir fort for tungt. Litt flere fra A-troppen, og topp innsats så er det vel ikke helt umulig å krabbe over streken i løpet av høsten. Fem poeng opp til sikker plass. Kanskje vel tøft, eller..?
Møt opp på Valle Hovin kunstgress St. Hansaften klokka 18 i kampen mot Lyn2. Å beholde plassen i andre er viktig. Det er NÅ laget trenger vår støtte.

Mitt Vålerenga

SMS avstemning starter i dag. 15. juli er siste frist, og seks finalister blir klare. Deretter overtar fagjuryen. Inntekter fra SMS går til en god sak i klubben.

Legg igjen en kommentar