Dagboka onsdag 18. Juni 2008

Dagboka tåler dagens lys, men blir ikke spesielt god av korte sommernetter. Gled deg heller til dagene som kommer. Eller kvi deg. SMS – til hvem og hvorfor Send gladmeldinger til Italia som vant, og til Nederland som ikke la seg flate. Hvorfor? Fordiatte ellers hadde det ikke blitt Dagbok i dag. Send hatmeldinger til … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 18. Juni 2008»

Dagboka tåler dagens lys, men blir ikke spesielt god av korte sommernetter. Gled deg heller til dagene som kommer. Eller kvi deg.

SMS – til hvem og hvorfor

Send gladmeldinger til Italia som vant, og til Nederland som ikke la seg flate. Hvorfor?
Fordiatte ellers hadde det ikke blitt Dagbok i dag.

Send hatmeldinger til dommere som forholder seg til sørgelige regler med straffe og rødt for bakerste mann, og til Nederland som ikke la seg flate. Hvorfor?
Fordiatte det ble Dagbok i dag også!

Den vesentligste grunnen til at du leser Dagboka nå, er at det ikke er en dritt å skrive om, og at VPN tar sånt som en kjempeutfordring på strak arm. Som vanlig.

Drømmen som brast

Panzer i blått på norsk gress er utopisk i år. Erik Hagen er klokkeklar, ingen retur til Norge og Vålerenga nå. Dumt, sier vi. Du blir eldre du også, Erik! Greit at du suger penger fra et par bakgårdsklubber noen sesonger uten å få spille fra start, eller spille i det hele tatt. Ingen trenger deg når du kommer tilbake etter 2010. Veme IL, kanskje. Det er nå du har sjansen, Panzer! Ikke misbruk den. Vi drømmer fremdeles. Wigan-fansen skjønner ikke hvorfor.

Nyhende

Bortsett fra lokalavisa ”Valdres” er det bare Aftenposten som har fått med seg at Vålerenga er på feriekoloni i Valdres.

Heisan Morsan,
heisan Farsan!
Ikke fotball
hele darsan!
(???)

Neida! Fagernes kan blant annet tilby VIF-spillerne aktiviteter utenfor fotballbanen som golf, rafting, hesteriding og klatring. Aalbu bekrefter overfor Aftenposten at spillerne skal få koble av med litt alternative aktiviteter, men vil ikke gå noe videre inn på hva de skal gjøre.

Dagboka i går var litt inne på hva gutta i hvert fall ikke skulle gjøre:

– Spise sommervarm rakfisk.
– Kline med ekspeditriser som røyter i fiskedisken.
– Stupe i Strandafjorden og ende opp i Drammen.

Men hemmelighetsfulle Aalbu holder altså kortene tett til kroppen. Røper ikke i detalj hva gutta skal gjøre. Hva er egentlig alternativene i Valdres? Spelle golf eller klatre på hester når du rafter? Kom an, Jan Erik! Lett på sløret! Fortell! Glem naturskjønn treningsleir. Gi oss facts. Hvem kommer? Hvem går?

VPN stresser ikke. Vi veit det ikke nytter. Vi er tross alt glade for den generelle tausheten fra klubben i overgangssaker. Valle dyrker ikke rykter, men gir oss facts når de er … eh .. fakta.

Gammelt nytt

Det er onsdag.
Sverige eller Russland til kvarten?

Legg igjen en kommentar