Dagboka torsdag 12. juni 2008

Vålerenga møter Sparta i cupens 3. runde 3. juli i Sarpsborg. Men før det er det treningsleir på Fagernes. Sommeren er definetivt i gang. 3. runde Vålerenga, eller rettere sagt NFF, fortsetter med å trekke halvfarlige motstandere i cupen. I 3. runde er det Sparta Sarpsborg som er motstander. Det er selvfølgelig en bortekamp, uten … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 12. juni 2008»

Vålerenga møter Sparta i cupens 3. runde 3. juli i Sarpsborg. Men før det er det treningsleir på Fagernes. Sommeren er definetivt i gang.

3. runde

Vålerenga, eller rettere sagt NFF, fortsetter med å trekke halvfarlige motstandere i cupen. I 3. runde er det Sparta Sarpsborg som er motstander. Det er selvfølgelig en bortekamp, uten at det er noen grunn til å fortvile, vi får som kjent vår lønn i himmelen. Kampen går kl 18. den 3. juli og sendes visst på TV2 sport.

Sommeren

Det skjer ikke mye, men gutta går ikke helt i dvale allikevel. Vålerengas a-lag har treningsleir på Fagernes fra 17. til 22. juni, og møter Sogndal i treningskamp 21. juni. Skal vi tippe at kampen spilles på Fagernes ett eller annet sted?

Hærverk

Noen idioter har begått hærverk på Lyns treningsanlegg på Kringsjå, og att på til tagget stedet ned med «Vålerengaslagord». Veldig tøfft og til fordel for klubben, gitt.

– Jeg trodde det var verre, ut ifra de TV-bildene jeg har sett. Men vi i Klanen tar totalt avstand fra dette. Det har ingen ting med oss å gjøre. Viser det seg at det er noen med VIF-sympatier som har gjort det, vil de aldri kunne se en VIF-kamp igjen, sier Klanens Espen Knutsen som fortsetter – Jeg velger å tro at dette er guttestreker. Kanskje noen som holder med VIF, som vil tøffe seg. Men det blir helt feil.

Old boys

Mens vi er i gang så kan vi også nevne at Vålerengas 11-er oldboys spilte 2-2 mot serieleder Oppegaard i går etter å ha hentet opp 0-2. Og gikk av banen med følelsen av at man burde vunnet. Bra jobba, sier vi enda eldre!

Legg igjen en kommentar