Dagboka onsdag 11. juni 2008

OK, det er like greit å innrømme det med en gang. Det er lite å skrive om Vålerenga om dagen. Og da er det like greit å la vær. Men vi nevner da Liverpoolkampen og muligheten for å vinne billett. Liverpoolkampen Noen synes kanskje prisenen til treningskampen mot Liverpool er litt drøye. Da skal det … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 11. juni 2008»

OK, det er like greit å innrømme det med en gang. Det er lite å skrive om Vålerenga om dagen. Og da er det like greit å la vær. Men vi nevner da Liverpoolkampen og muligheten for å vinne billett.

Liverpoolkampen

Noen synes kanskje prisenen til treningskampen mot Liverpool er litt drøye. Da skal det være godt å vite at det er mulig å vinne gratisbillett. I følge vif.no så går det an ved å stemme på vårsesongens beste Vålerenga-spiller, så du med i trekningen av to billetter til kampen. vif-fotball.no har detaljer.

Vålerenga-Liverpool spilles tirsdag 5 august kl 1900. Hovedsalget av billetter starter tirsdag 24 juni kl 0900 via www.billettluka.no/vif eller i Sjappa.

Sesongkortinnehavere og klansmedlemmer vil få forkjøpsrett fra fredag 20 juni kl 10:00, disse kan kun kjøpes i Sjappa.

Bendit Øvre vil være forbeholdt syngende VÅLERENGA supportere (feltene på Bend-it vil være delt inn på vanlig måte, dvs A-C, D,E,F,G,H,J, K og L-M).

Når man benytter forkjøpsretten kan man selvsagt kjøpe billetter hvor man vil på stadion.

Prisene til denne kampen vil være som følger:

Bendit Øvre (klanstribune)kr 180,- *
Bendit Nedre kr 250,-*
Vg Nedre (Syngende liverpoolfans) kr 200,- *
Vg Øvrekr 250,-*
Hafslund Nedre/Postbanken Nedrekr 350,- *
Hafslund Øvre/Postbanken Øvre kr 370,-

*Billettgebyr på kr 20 kommer i tilegg på alle priser.

Frikort gjelder ikke på denne kampen.

Den gang da

Alt var ikke  mye bedre i gamle dager. På en annen 11. juni sånn ca. 10 år siden bestod Dagboka av salgskampanje for treningskampen mot Manchester United (med Olav Gunnar Solkjær må vite) samt følgende:

Ifølge rykter er den finske backen Juha Reini nå solgt til belgiske Ghent. Prisen var antageligvis på 5 millioner kroner, fem ganger Vålerengas tilbud. Men denne overgangen er ikke bekreftet ennå (hvertfall ikke så vidt vi vet).Skadesituasjonen i klubben bedres sakte men sikkert. John Carew er i rute til Sogndalkampen, og det ventes også at Brynjar Bjørn Gunnarson er tilgjengelig til den kampen. Pascal Simpson og Thomas Berntsen er sannsynligvis friske til da også, men det er usikkert om de har fått trent nok til å være aktuelle.

Noen som drar kjensel på de navnene?

Ronny

Forøvrig gikk det oss hus forbi at Ronny Johnsen ble 39 år i går. Gratulerer med gårsdagen Ronny!

Legg igjen en kommentar