En modell som tåler EØS-reglene

Som kjent finnes det nå en vurdering fra kommuneadvokaten ift stadionsaken og EØS-reglene. Dokumentet er unntatt offentlighet, men etter det VPN kjenner til sier vurderingen i sin helhet at dette lar seg gjøre. Vi tok en veldig kort prat med Trond Jensrud (A), nestleder i finanskomiteen for å finne ut mer: Jensrud presiserer at han … Fortsett å lese «En modell som tåler EØS-reglene»

Som kjent finnes det nå en vurdering fra kommuneadvokaten ift stadionsaken og EØS-reglene. Dokumentet er unntatt offentlighet, men etter det VPN kjenner til sier vurderingen i sin helhet at dette lar seg gjøre. Vi tok en veldig kort prat med Trond Jensrud (A), nestleder i finanskomiteen for å finne ut mer:

Jensrud presiserer at han vil ikke kommentere det kommuneadvokaten har sagt i vurderingen, men på spørsmål om EØS og veien videre svarer han slik:

– Jeg oppfatter ikke at det er kommet fram vesentlige innvendinger mot den modellen som Vålerenga har presentert, verken fra byrådet, kommuneadvokaten eller andre som gjør at dette ikke lar seg løse.

Det er jo slik at Vålerenga selv ønsker å lage en modell som tåler å bli prøvd i EØS-systemet.

Så man er ikke på jakt etter smutthull?

– Nei, dette er jo ikke for å omgå reglene.Det er nettopp for å følge dem, presiserer Jensrud. – Det handler om å lage en modell som er vanntett både med tanke med Vålerengas og bystyrets intensjoner. Nå må vi sørge for at alle etater i kommunen som kan ha noe å bidra med tar for seg saken for å se om det er ting som må justeres slik at reglene følges, avslutter en positiv nestleder i finanskomiteen.

Legg igjen en kommentar