Vålerenga – Bodø/Glimt 0-0

Fy faan så jævli dårlig. Sist mot Brann tapte vi, men var gode. Men denne kampen, mot Molde og RBK driter vi så sinnsykt i skuffen. Det er rett og slett flaut å se på. Skamfullt og pinlig. Vålerenga – Bodø/Glimt 0-0 25.05.2008 – Ullevaal Stadion Tippeligaen 8. runde 13.638 tilskuere Vålerenga: Perkins , dos … Fortsett å lese «Vålerenga – Bodø/Glimt 0-0»

Fy faan så jævli dårlig. Sist mot Brann tapte vi, men var gode. Men denne kampen, mot Molde og RBK driter vi så sinnsykt i skuffen. Det er rett og slett flaut å se på. Skamfullt og pinlig.

Vålerenga – Bodø/Glimt 0-0
25.05.2008 – Ullevaal Stadion
Tippeligaen 8. runde
13.638 tilskuere

Vålerenga: Perkins , dos Santos , Muri , Wæhler, Storbæk , Berre, Andresen, Hæstad, Fredheim Holm , Moa , Sæternes

Bodø/Glimt: Londak – Hamoud, Bärengrub, Rønning, Forko – R.Berg, C. Berg, Rønning – Sørensen, Martins, Olsen.

Fy faan så jævli dårlig.
Sist mot Brann tapte vi, men var gode. Men denne kampen, mot Molde og RBK driter vi så sinnsykt i skuffen. Det er rett og slett flaut å se på. Skamfullt og pinlig.

Vi blir avkledd gang på gang på høyre siden, Trond Olsen lurer Freddy stadig vekk.
Freddy får heller dårlig hjelp av sine backkollegaer, og Bodø/Glimt ser farligere ut enn det de egentlig er.

Våre forsøk fremover på banen er veldig svake. Martin er spesielt dårlig, svake passninger og lavt tempo. Det er noe innsatsvilje i Moa og Daniel. Men det er stort sett det også.

Troy er ene og alene grunnen til at det ikke blir baklengsmål i denne kampen. Vålerenga lar seg trekke ned av B/Gs lave tempo, og B/G klarer å sette stort sett alle VIF spiller ut av spill.

Vi får et par sinnsyke sjanser, bla annet kom Morten aleine gjennom, men fikk dessverre ikke kontroll nok og B/Gs keeper, Pavel Londak, kom ut og skjermet ballen vekk.

Daniel hadde en kjempesjanse i form av et frispark like utenfor B/Gs 16 meter, men det blir enkelt avverget.

Morten hadde en supersjanse til, fikk ballen servert på pannebrasken ca 2 meter fra mål, men ikke engang han klarer å score på 100% sjanse. Da blir det ikke enkelt.

Avsluttningen våre er 99% rett på keeper. Londak var ikke spesielt god, men han fikk heller ingen utfordringer av særlig grad.

Bodø/Glimt var heller ikke spesielt giftige fremover, men når Vålerengas bakre firer ikke er i nærheten av 100%, så ser det ut som B/G er dritgode mot oss i dag.

Vi foretar noen bytter etterhvert, uten at det hjelper. Er det virkelig så dårlig stelt i Vålerenga om dagen, at vi ikke har gode nok spillere på benken at vi faktisk kan stille et OK lag som presterer?

Jeg begynner å kjenne igjen tendensen fra tildligere år, og det tilstanden vil vi IKKE komme inn i igjen. Det har endt med nedrykk/kvalik og bare elendighet.

Vi har vel for faen et såpass godt lag at vi skulle klare å nedsable et middelmådig lag fra nord. Men etter resultatene fra RBK og Moldekampen friskt i minne, så begynner jeg å lure.

SKJERP DERE FOR FAAN!!!!

Spillerbørs

Perkins 7
Storbæk 4
Dos Santos 4
Wæhler 6
Hæstad 4
Andresen 3
Fredheim Holm 6 BB
Berre 4
Sæternes 5
Abdellaoue 4
Thorvaldsson 4

Legg igjen en kommentar