Brann – Vålerenga 1-0

Er vi tilbake der vi var? Topplaget fra seriestarten har sakte og sikkert dumpet ned til en velkjent posisjon. Sjuendeplass, med store muligheter for åttende etter at serierunden er ferdigspilt. Likevel er vi ganske fornøyd. Brann – Vålerenga 1-0 (0-0) 16.05.2008 – Brann stadion Tippeligaen 7. runde 17.896 tilskuere Vålerenga: Troy Perkins , André Muri, … Fortsett å lese «Brann – Vålerenga 1-0»

Er vi tilbake der vi var? Topplaget fra seriestarten har sakte og sikkert dumpet ned til en velkjent posisjon. Sjuendeplass, med store muligheter for åttende etter at serierunden er ferdigspilt. Likevel er vi ganske fornøyd.

Brann – Vålerenga 1-0 (0-0)
16.05.2008 – Brann stadion
Tippeligaen 7. runde
17.896 tilskuere

Vålerenga: Troy Perkins , André Muri, Kjetil Wæhler, Dan Thomassen, Jarl André Storbæk (Bojan Zajic 85), Kristofer Hæstad, Martin Andresen, Freddy dos Santos, Daniel Fredheim Holm (Lars Iver Strand 80), Bengt Sæternes (Morten Berre 69), Mohammed Abdellaoue

Brann: Håkon Opdal, Bjørn Dahl, Azar Karadas, Kristjan Ørn Sigurdsson, Erlend Hanstveit, Jan Gunnar Solli (Cato Guntveit 75), Eirik Bakke, Gylfi Einarsson (Tijan Jaiteh 86), Petter Vaagan Moen, Njugo Demba-Nyrén (Robbi Winters 75), Thorstein Helstad

Mål:
1-0 Thorstein Helstad 77.

Gult kort: Gylfi Einarsson 62
Rødt kort: Dan V Thomassen 64

Hoveddommer: Tommy Skjerven, Kaupanger

Er vi tilbake der vi var? Topplaget fra seriestarten har sakte og sikkert dumpet ned til en velkjent posisjon. Sjuendeplass, med store muligheter for åttende etter at serierunden er ferdigspilt. Likevel er vi ganske fornøyd.

Dette var greit. Ingen ny Moldekamp. Alltid surt å tape, men det var mye bra tendenser i Bergen. Enig med Martin: Dette laget har mulighet til å bli kjempegodt, men det tar tid å spille seg inn i det nye systemet. Et slags 3-5-2. Samma for oss hva det kalles, bare gutta leverer som de gjorde mot Brann. Men 3-4-2 system blir for tynt. Summen er 9 pluss keeper. Dan gjennomskues for ofte. Straffe i Tromsø. Rødt nå. Kanskje ligger det så mye som 4 tapte poeng i trøyeholdinga. Så det systemet trengs vel en aldri så liten korrigering.

Gutta kom greit fra denne kampen. Synd med den altfor tjukke målstolpen, skuddet fra Bengt skulle absolutt vært godkjent som mål. Men, men. Sånn er det med dumme regler. Les også kampreferat med fakta på vif-fotball.no

Spillerbørs

Perkins 6
Wæhler 6
Thomassen 5
Muri 5
Storbæk 4
Andresen 6
Hæstad 6
dos Santos 5
Fredheim Holm 7 BB
Sæternes 6
Abdellaoue 5

Innbyttere:
Berre 4
Strand For kort tid
Zajic For kort tid

Legg igjen en kommentar