Dagboka tirsdag 13. mai 2008

Et par ord om Ørnkampen, ett par til om Vålerenga, og flere ord om stadionsaken; første milepæl er nemlig endelig i sikte. Seier i 1. runde Vålerenga åpnet kampen mot Ørn-Horten med samme mangel på samhandling og samme mangel på agressivitet som mot Molde, men det var liksom aldri tvil om at seieren ville komme … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 13. mai 2008»

Et par ord om Ørnkampen, ett par til om Vålerenga, og flere ord om stadionsaken; første milepæl er nemlig endelig i sikte.

Seier i 1. runde

Vålerenga åpnet kampen mot Ørn-Horten med samme mangel på samhandling og samme mangel på agressivitet som mot Molde, men det var liksom aldri tvil om at seieren ville komme til slutt. Mulig det hadde syntes anderledes om Ørn hadde rotet seg til en scoring, hva vet vi. Hjemmemål ble det aldri og strengt tatt så fortjente ikke Ørn det heller. Vi er forsåvidt villig til å legge Vålerengas manglende glid på en dårlig banes konto, sammen med den undervurderingen som synes umulig å unngå i cupens første runde.

Det vil si, villigheten hadde vært der hadde det ikke vært for den begredelige kampen mot Molde i forrige uke. Selv om Vålerenga har åpnet serien og sesongen til bedre enn godkjent rent poengmessig, og dessuten har tatt viktige bortepoeng fra antatte medaljekandidater og arvefiender, så er det fortsatt en del som skurrer: Hvordan i all verden lar man Molde reise hjem med alle poengene i en kamp de i utgangspunktet hadde vært elleville for å greie ett i? Hvorfor får Rosenborg lov til å komme tilbake i en kamp der Vålerenga har bukten og begge endene etter første omgang? I det hele tatt: Hvorfor spiller Vålerenga så dårlig på hjemmebane? Det er vidunderlig at Vålerenga har tatt flere bortepoeng, mot vanskelige motstandere, enn noen har rett til å forlange på forhånd, men man kan ikke bygge en god serieinnsats på slike overraskelser. Serien vinnes ved å konsistent slå antatt svakere lag på hjemmebane, samt greie uavgjort og en og annen seier på bortebane.

Slikt sett hadde det vært bedre med et knepent tap med godt spill mot Brann 16. Chat porno Gratuit en ligne pour discuter et rencontrer des filles russes se masturbant sur la caméra. Bien que les chances sont limitées, vous pouvez discuter avec les filles les plus mignonnes modèles gratuitement live sexs cam – c’est une plate-forme virtuelle pour les rencontres en direct en ligne. Il est facile de trouver un gars ou une fille dans votre maison ou votre jardin. Trouver des partenaires pour le sexe dans votre ville. La communication, la correspondance et le libre échange de la diffusion nue des filles dépravées et les gars sur la came. mai, dersom seieren mot Molde hadde vært i boks, nå spørs det om Vålerenga har råd til å unne seg den luksusen. Ikke for det, vi tror neppe sesongen er slutt, selv med tap i Bergen, men begynner ikke Vålerenga å prestere bedre hjemme enn det de har gjort hittil så må vi begynne å snakke om 2009 før vi vet ord av det.

Og så samles vi på …. rådhusplassen

Så, det får holde når det gjelder synsing rundt laget, i hvert fall i denne omgang. Uka inneholder ekstremt viktige begivenheter, også utenfor banen. Ja, du gjetter riktig, det gjelder stadionsaken.

I morgen, en eller annen gang mellom 15:00 og 21:00, men atagelig ca. kl 18 vil «stadiontomt for en krone» komme opp for behandling i Bystyret.

VPN følger Klanen og oppfordrer alle til å møte opp i nærhetene av rådhuset, vi siterer:

Dermed skal saken opp til behandling i Bystyret allerede onsdag 14. mai. Klanen har full tillit til at partiene holder hva de har lovet. Allikevel ser vi at avisen Aften nå kjører en såpass sterk kampanje fylt med åpenbare usannheter for å forsøke å torpedere prosjektet vårt, at enkelte kandidater kan finne på å bli usikre.Vi vil derfor oppfordre alle til å vise de folkevalgte hva Vålerenga og Klanen representerer av folkelig kraft. Når vedtaket er fattet fyller vi sentrums vannhull. Møtet varer fra 15:00 – 21:00, men vi regner med at vår sak kommer opp ca. 18:00. Vi forsøker å møte opp en time i forkant. Følg med på klanens hjemmeside tirsdag og onsdag for mer nøyaktig tidsangivelse.Når møtet er ferdig (ca 21:00) møtes vi i og utenfor Bohemen for å takke partilederne i Ap, Frp, SV og Venstre for innsatsen i denne saken. Dette har vi kjempet for i årtier. Det er i ferd med å bli en realitet. Det er nesten så virkeligheten overstiger fantasien.

Legg igjen en kommentar