«Alt det vi ber om, er gi oss ett hjem»

Spellera kommer, trenerne kommer, ledelsen kommer, toppledelsen kommer, Klanen kommer, VPN kommer, han som står ved siden av deg i Colasvingen, på Vestbredden, som spiser pølse med deg på vippen, klart DU kommer. VIF.no varsler at spillere, trenere, ledelse og toppledelse i klubben kommer. Hvis du har lurt på hva du skal gjøre fra kl. … Fortsett å lese ««Alt det vi ber om, er gi oss ett hjem»»

Spellera kommer, trenerne kommer, ledelsen kommer, toppledelsen kommer, Klanen kommer, VPN kommer, han som står ved siden av deg i Colasvingen, på Vestbredden, som spiser pølse med deg på vippen, klart DU kommer.

VIF.no varsler at spillere, trenere, ledelse og toppledelse i klubben kommer.

Hvis du har lurt på hva du skal gjøre fra kl. 17.30 i dag, den 14. mai er den tiden over nå.

Klubben stiller med et tungt team inne i Oslo rådhus og bystyresalen, Klanen inviterer til folkefest utenfor rådhuset kl. 17.30 og på Bohemen fra kl. 22.00.

Gi ditt bidrag, møt opp og syng deg hes, vis hvem du er, hvis hvor du står og hyll de som gjør seg fortjent din hyllest.

Legg igjen en kommentar