Kjell Grønningen: En da Brå brakk staven-dag for Vålerenga

Vi ville snakke med mannen, legenden og innehaver at Vålerengens Idrettsforenings fortjenstemedalje, Kjell Grønningen om stadionsaken og festen i Oslo sentrum på onsdag 14. mai. Vi la på en krone, her er hva vi fikk i retur. Selvsagt skal jeg ned til rådhuset på onsdag. Dette blir Vålerengas ”hvor var du når Brå brakk staven”-øyeblikk. … Fortsett å lese «Kjell Grønningen: En da Brå brakk staven-dag for Vålerenga»

Vi ville snakke med mannen, legenden og innehaver at Vålerengens Idrettsforenings fortjenstemedalje, Kjell Grønningen om stadionsaken og festen i Oslo sentrum på onsdag 14. mai. Vi la på en krone, her er hva vi fikk i retur.

Selvsagt skal jeg ned til rådhuset på onsdag. Dette blir Vålerengas ”hvor var du når Brå brakk staven”-øyeblikk. Denne dagen er så viktig at folk bare må kjenne sin besøkelsestid. Vi har stått sammen på kamp, vi har flydd rundt sammen og samla inn penger for at klubben skulle overleve, nå står vi sammen når politikerne skal følge opp løftene fra valget. Det handler om at Vålerenga endelig skal få sitt eget hjem.

Jeg skulle hatt sportsquizen på Bohemen, men den avlyser jeg lett og jeg veit ingen blir skuffa. Oslo sentrum skal få høre jubelbrølet når østkanten og Vålerenga endelig får sin egen storstue. Jeg tror vi kan få til den samme elektriske stemninga som forrige gang vi feiret ved rådhuset.

Hvis du ikke var i sentrum og feiret seriegullet, her er en link til noe av elektrisiteten Kjell snakker om

Legg igjen en kommentar