Dagboka tirsdag 1. april 2008

En grå dag uten den helt store spensten. Vi drøvtygger gammelt nytt. Er det ikke snart helg? Gårsdagsavisen Dagsavisen går nye veier. Nyheter fryses ned og slippes på en dårlig dag. Omtrent samme teknikk som VPN har for å fylle Dagboksida dag etter dag. Dagens oldie er fra fredagskveldens Gamla. Les og nyt. Ved første … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 1. april 2008»

En grå dag uten den helt store spensten. Vi drøvtygger gammelt nytt. Er det ikke snart helg?

Gårsdagsavisen
Dagsavisen går nye veier. Nyheter fryses ned og slippes på en dårlig dag. Omtrent samme teknikk som VPN har for å fylle Dagboksida dag etter dag. Dagens oldie er fra fredagskveldens Gamla. Les og nyt. Ved første gangs gjennomlesning ser det hele ut som et vanlig treff mellom purk og pøbel. Dypere studier av nyheten avslører at en Vålerengatilhenger pælma et askebeger i trynet på purken og blei bura inne, sannsynligvis for brudd på røykeloven. Flere grufulle detaljer får du plukke fram sjøl.
Fra vår nære fortid kommer nyheten om at Panzer® endelig har debutert. Stor gutt. Gratulerer. Grunnen til at han plutselig kom inn i varmen, var en suspensjon og en skade i den bakre firern. Wigan tapte 0-2 for Pompey, hjemmesiden til Wigan skriver ikke noe om innsatsen til Hagen. Uansett er det ingen tvil om at han har markert seg, nå nyter han tilnavnet The Beast®. Dyret fra Veme.

Ingen kommer. Noen går.

Overgangsvinduet er stengt. Ingen smatt inn på tampen. Men én sneik seg ut lørdag kveld. Hun hadde sin siste arbeidsdag for Vålerenga 29. mars. Du kjenner henne. Fargeklatten i administrasjonen på Valle. For noen år siden var hun blant dem som fikk mosa grønne striper inn i bortedrakta vår. I høst og i vinter sloss hun forgjeves for rosa striper i hjemmedrakta. Rykter sier hun fikk sparken, hva sier hun selv? VPN har kommunisert med vår profilerte tidligere kommunikasjons- og profilansvarlige, Lene Carr.

– Jeg gikk etterhvert lei av Valle. Fins ingen vilje eller evne til nytenking i det fargeløse, forgubbede miljøet der. Forslaget mitt om å bytte det røde med rosa møtte ikke bare veggen, det ble latterliggjort av et gjennomsyra gammelmodig styre som ikke kjenner ordet eksperimentell. En nærsynt gjeng uten evne til å løfte blikket over landegrensa og se hvordan europeiske toppklubber håndterer fargeskrinet. Toppene våger å være utradisjonelle, og lykkes. Dette her er bånn. Dette var begeret som fløyt over. Jeg har ikke gjort annet enn å stange mot vegger. Når jeg fikk tommel ned for rosa striper, var det ikke annet å gjøre enn å gå i protest. Niks rosa. Niks Lene Carr.

Administrasjonssjef i Vålerenga, Elin Horn, har dette å si om saken:

Vi beklager selvfølgelig at Lene slutter. Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Lene i 7 år og hun har gjort en strålende jobb for Vålerenga Fotball. Hun har vært nytenkende og kreativ. Når hun kom med forslaget om innslag av det mosegrønne syntes vi det var et spennende og godt forslag. Dette hadde historisk forankring.

Men når hun nå foreslår rosa striper i hjemmedrakten syntes jeg det gikk over alle støvelskaft. Jeg må si jeg ble veldig overrasket over det forslaget til Lene. Er det en person som har forfektet dette med klubbfarger og historisk forankring er det jo nettopp henne. Men det skal sies at det er vel ingen som følger så godt med på hva som rører seg i draktverdenen ellers i Europa som akkurat Lene.

Hun var ikke villig til å gi seg på dette og mener jo selv at vi burde lyttet til dette forslaget. Vi beklager derfor at hun ikke kunne leve med denne beslutningen og ønsker Lene lykke til fremover.

Vi er i gang
Rundens siste kamp i går ga oss en god og en dårlig nyhet. God: Vi trenger ikke skjelve for Rosenborg. Dårlig: Vi kan ikke automatisk regne med å slå Lyn i år heller. Utover dette er det ikke mere å si enn at det er 25 runder igjen. Og vil du stå ringside de neste tre rundene, bør du få ut finger’n.
Turinfo fra Klanen om Tromsøkampen kommende helg:
Kampen er over 19.50 ca. Flyet(SAS) går kl.20:45, tanken er og samle alle som tar dette flyet for enklest mulig å rekke fram i tide. Så hvis du allerede har plass på dette flyet, eller vurderer å kjøpe billett, ta kontakt med Nimo Gasparini på nimo ætt klanen dott no, for ytterligere informasjon og detaljer.
Billetter til bortekampen mot Lillestrøm uka etter, og til hjemmekampen mot RBK 20. april legges ut for salg i Sjappa og på nett i dag. Et godt råd: Vær tidlig ute.

Legg igjen en kommentar