Dagboka tirsdag 25. mars 2008

TV2 beklager innslaget om Martin. Tap mot Stabæk i generalprøven. Snøen laver ned. Det er seriestart om fire dager. Russe-TV Hareide er forbanna. Og da beklager TV2. Søndagens innslag om Martins mange hatter/dresser/antrekk og kapteinsrollen på landslaget omtales av Hareide som russe-tv. Hareide mener at TV2 klippet bort store deler av hans uttalelser for å … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 25. mars 2008»

TV2 beklager innslaget om Martin. Tap mot Stabæk i generalprøven. Snøen laver ned. Det er seriestart om fire dager.

Russe-TV
Hareide er forbanna. Og da beklager TV2. Søndagens innslag om Martins mange hatter/dresser/antrekk og kapteinsrollen på landslaget omtales av Hareide som russe-tv. Hareide mener at TV2 klippet bort store deler av hans uttalelser for å underbygge sitt ønske om å lage «drama» av noe som ikke er det.

TV2 innrømmer til VGnett at Hareide ble urettferdig behandlet i redigeringsprosessen.

– Åge Hareide ble tillagt meninger vi ikke hadde dekning for, sier Vegard Jansen Hagen, redaksjonssjef i TV2.

Nok en gang viser TV2 en glimrende evne til å skape konflikter ut av noe som absolutt ikke er det. Det kan nesten virke som om man benytter samme Hotell Cæsarmalen i nyhetene, sporten og været. Ingenting er jo bedre en litt dramatikk i hverdagen, men ett sted går vel grensen?

Vi venter i spenning på neste sak fra TV2 i føljetongen: «Hvorfor vet vi at det er feil å spille for Vålerenga når du egentlig burde holdt deg i Brann Martin.»

At Martin har mange jern i ilden får så være – vi i VPN og mange i Vålerenga syns det er greit at han har mange baller i lufta så lenge hovedfokuset handler om å få den ene ballen inn i målet til motstanderne i årets Tippeliga.

Og der sliter vi.

Generalprøve med tap
Vi var «tunge og treige» sier Skullerud. Stabæk kom best i gang, vi var frampå et par ganger, men hardt spill fra Stabæk og et par Nannskogløp kunne gitt styggere tall i protokollen. Vålerenga hadde sine sjanser, men vi gikk målløse av banen.

Nå skal det legges til at vi manglet en rekke sentrale spillere i denne kampen. Landslaget skal nemnlig ut i privatlandskamp mot Montenegro tre dager før seriestart. Dette ble fastsatt av FIFA i 2006, så det er lite vi kan gjøre med det annet enn å håpe at spillerne som manglet er de som skal sørge for at vi vinner kampen på lørdag og kampene etter det.

Kick-off på torsdag
Jepp. Klubben fyrer opp med kik-off på Sentrum Scene om intet mindre enn 2 dager. Vi sakser fra klubbens egne sider:

– Vi har mange bra artister på scenen. Warlocks, Øsekara, Paperboys, Elisabeth Carew og Arne Hurlen fra Postgirobygget vil sammen med Valentourettes sørge for musikk for en hver smak. I tillegg jobber vi med å skaffe flere gode artister, så vi får en skikkelig bra kveld med bra musikk og fotballprat med våre likesinnede, sier profilansvarlig i Vålerenga Fotball, Lene Carr.

Så da veit du vel hvor du bør befinne deg på torsdag klokka 19.00?

Snøen laver ned
Og vi som trodde på global oppvarming, fotball hele året og grønt gress i desember. Ser ut til at vi har tatt feil. Det eneste grønne gresset som er å oppdrive i dette landet for tida er det som dyrkes innendørs av vietnamesiske gartnere…

Værmeldingene viser at det skal bli mildere mot helga og hele 3 plussgrader på lørdag. Men som vi alle vet: Kong Vinter er en ustabil jævel. Så skal du på kamp er det vel like greit å ta en titt på fjellvettreglene før du snører på deg skia og starter ferden mot Ullevaal.

Legg igjen en kommentar