Dagboka mandag 18. februar 2008

En mandagsdagbok med lettere snev av influensa, omgangssjuke, bronkitt og lumbago. Det er vinterferie og da skal man per definisjon være litt småsjuk og tufs. Bra Sa visstnok Martin om kampen mot Lyn. Det lille jeg fikk med meg, før minstedatteren på snart 3 år helte et beger med cola over halve seg, var alt … Fortsett å lese «Dagboka mandag 18. februar 2008»

En mandagsdagbok med lettere snev av influensa, omgangssjuke, bronkitt og lumbago. Det er vinterferie og da skal man per definisjon være litt småsjuk og tufs.

Bra
Sa visstnok Martin om kampen mot Lyn. Det lille jeg fikk med meg, før minstedatteren på snart 3 år helte et beger med cola over halve seg, var alt annet enn bra.

Kampen var uansett godt i gang da vi endelig kom inn. Og det var 40 minutter igjen da vi gikk.

Ærlig talt: En inngang for det som er årets første kamp på gresset i Vallhall vitner vel om at vi har litt å jobbe med i klubben. Køen tok 15 minutter, og kommer man seint, fordi det er komplett umulig å finne parkering i området, så blir det mye irritasjon og en del sure kommentarer til folka i døra.

Sjøl så hadde jeg mitt svare strev med å holde den nevnte 3-åringen unna gressmatta. Legg så til C-momentet å passere 50 hoppende gutter med 3-pølser, cola og sjokolade så har du min dag på kamp.

Avisene er proppfulle av stoff om det ene laget for tida, det er litt om kampen også. Martin sier det slik i VG:

– Det virker som vi gå tom etter 75 minutter. Det er tungt å presse så mye som vi gjør, men dette blir bedre til seriestart, sier Vålerengas spillende manager Martin Andresen.

Syns å huske et lag som så ut som Paula Radcliffe den ene gangen hun sprakk i et maratonløp. Syns å huske at det var mot Lyn i fjor høst. Har ikke vi en egen ekspert som skal sørge for at gutta har o2-opptak på linje med bardehvaler? Skal ikke gutta ha melkesyreterskler som gjør Haile Gebrselassie til en gjennomsnittelig mosjonist?

Norsk fotball er blitt mer og mer fysisk. Vi har sett det i England og vi har sett det i de siste sesongene. De lagene som har best kondis (selvfølgelig kombinert med ferdigheter) er de laga vi har slitt mest mot.

Så Kaggestad: Fram med pisken og Coopersskjemaet med kilometertid under 4 minutter. Her skal det løpes til lungene kommer ut av kjeften på gutta for å finne ut hva faen det er som skjer.

Lyn
Gikk på banen med pågangsmot og kløkt. Vi så vel konturene av at Drillo-eleven Berg legger opp til gjennombruddshisighet, lange baller inn i bakrommet og kontringsfotball etter god gammel Olsenoppskrift.

En oppskrift som Morgan forøvrig har kopiert og tilbakedatert slik at den kan selges til en klubb som vil ha den uten at Egil Olsen får de penga han har krav på.

NPN
Nederland på Nett følger Vålerengas tidligere kaptein og midtbanegeneral, og nå har Haugesunderen debutert for sin nye klubb. Det ble med 2-2 mot det antatt svakere laget Heracles. ANB/NTB melder følgende:

«Lørdag slapp han til fra start på midtbanen og spilte 90 minutter, men måtte se seieren glippe. Hjemmelaget utlignet ti minutter før slutt etter at Heerenveen hadde tatt ledelsen to ganger.»

Om Grindheim skriver de:

«Grindheim utmerket seg ikke spesielt.»

NPN har sendt en offisiell klage til ANB/NTB der vi gjør det klinkende klart at flere av journalistene bør sove med sprettert under puta dersom dette fortsetter.

Legg igjen en kommentar