Dagboka fredag 15. februar 2008

Det er tyst om Vålerenga i media, også i samarbeidsavisen Dagsavisen. Men så er det forsåvidt også fortsatt et drøyt døgn og vel så det før kamp. Vi utålmodige varmer litt spikersuppe. Årets første… …derby spilles i morgen. Og kanskje den første kampen som betyr noe som helst. Ikke for det, seier eller tap, så … Fortsett å lese «Dagboka fredag 15. februar 2008»

Det er tyst om Vålerenga i media, også i samarbeidsavisen Dagsavisen. Men så er det forsåvidt også fortsatt et drøyt døgn og vel så det før kamp. Vi utålmodige varmer litt spikersuppe.

Årets første…

…derby spilles i morgen. Og kanskje den første kampen som betyr noe som helst. Ikke for det, seier eller tap, så er kampen glemt før uken er omme, men det kan kanskje forventes at vi ser ser visse tegn til strukturen i nye Vålerenga. Ikke så rent lite spennede, eller viktig, det heller. Dessuten så er det aldri spesielt morsomt å tape for FC Lyn. Viktigheten av kampen har også en viss begrunnelse i at det er siste gang en har sjansen til å se Vålerenga på hjemmebane før serien sparkes i gang 29 mars.

Derfor er det greit å legge inn følgende i kalenderen dersom det ikke er gjort for lengst: Vålerenga – Lyn i Vallhall lørdag 16.februar kl. 15.30. Billetter er kr. 50,- pr. person og de selges kun i døra.

Men kampen mot Lyn er ikke alt som skal gå for seg. Tidligere på dagen, kl 12, så spiller Vålerenga 2 mot samarbeidspartner Ørn Hortens a-lag. Den andre samarbeidsklubben, Groruddalen skal også trene med Vålerenga på lørdag før hovedkampen settes igang.

I følge vif.no så starter det hele klokka 10.00. Da skal spillere født i 1994 og 1995 gjennom 90 spennende minutter på kunstgresset i Vallhall. Vålerengas spillerutviklere og trenere skal kjøre en kvalitetsøkt med spillerne, hvor samarbeidsklubbenes trenere og ledere sitter på skolebenken.

– Ti spillere fra Ørn Horten og 20 – 30 spillere fra Groruddalen skal delta på samlingen. I tillegg kommer det mange trenere og ledere, så det blir folksomt i Vallhall på lørdag, sier Andreas Holter til vif.no.

Men uansett om man har tenkt å overvære hele seansen eller først regner med å dukke opp sånn ca. 15.29, så er det nok a-lagskampen mot Lyn som er det store. Det blir spennende å se hvilke kaniner Martin velger å trekke ut av hatten. Det vil si hvis han overhodet er interessert i å trekke ut kaniner på dette tidspunket av sesongen. Det er tross alt fortsatt lovlig tidlig.

Men for første gang i år så er det også litt fallhøyde.

San Francisco

Denne uken har dagboka vært skrevet i fra San Francisco, noe som har gitt både fordeler og ulemper. For å ta det positive først så må det i hvert fall sies at det har vært enkelt å få publisert tidlig på dagen – i og med at lengdegraden tvinger fram dagbokskriving sent på kvelden, dagen før. På den annen side så kan jeg ikke med hånden på hjerte si at det har vært enkelt å holde fingeren på Vålerengapulsen. Selv en god internettlinje kan ikke erstatte Oslolokalisering, noe som har blitt alt tydeligere dess nærmere vi kommer en kamp hjemme i Vallhall. Det er det bare å beklage, jeg håper leserene kan tilgi.

Legg igjen en kommentar