Dagboka fredag 25. januar 2008

Så var det fredag igjen. Uka går inn i sin siste fase. Noen går på fylla, andre går på ski, noen andre igjen går på syre og jeg går snart i hi. Bilder fra Kanariøyene Ikke så mye å melde på ukas siste dag, og det er vel like greit. På klubbens sider er det … Fortsett å lese «Dagboka fredag 25. januar 2008»

Så var det fredag igjen. Uka går inn i sin siste fase. Noen går på fylla, andre går på ski, noen andre igjen går på syre og jeg går snart i hi.

Bilder fra Kanariøyene
Ikke så mye å melde på ukas siste dag, og det er vel like greit. På klubbens sider er det lagt ut masse bilder fra de første treningene. Her er det mye action! Men vi syns det er rart at man ta med seg slalomporter til syden for å sette dem i gresset.

Nei så utrent du har blitt…
Eller var det tjukk. Bohinen mener at han ikke har sagt at Alanzinho er tjukk, han er bare litt utrent. Vel, de kretser der Lars vanker (altså i Oslo Vest) er det vel det å si at man ser litt utrent ut, en pen måte å si: «Faen nå har du lagt på deg gitt!»

Ikke lett med sånne primadonnaer. Alanazinho som kommer fra slummen i Rio har fått det for seg at han er Guds gave til norsk fotball. Han kommer hjem fra familien godt feita opp på mors hjemmelagde mat og spør Lars: Syns du jeg har lagt på meg? Svaret er da ikke:

[A] Ja det syns jeg.
[B] Nei, men du burde nok ha trent litt i jula.

Svaret er? Ja hva svarer man på sånne spørsmål? Send ditt svar til info@vpn.no og vær med i trekningen av en slankekur som funker.

Gamle knær knirker mest
I dag og i morgen er er det Veterancup i Lærdal. Dette er en årlig sak som samler gamle legender fra fjern og nær kan vår mann på landet fortelle. Han kan også opplyse om at det er mange kjente navn på lista over spillerne som dukker opp.

Vålerenga stiller med et lag bestående av Espen Muggeby, Ståle Andersen, Morten Khile, Rune Gjertsen, Egil «Snappern»Johansen, Anders Jacobsen, Geir Eriksen og Lasse Eriksen. En skikkelig gjeng med gladgutter – her kommer det ikke til å gå lenge mellom kjappe meldinger, småfrekke finter og et og annet hoftetak.

Liverpool (!) stiller med disse gutta Bob Bolder, John Wark, Paul Walsh, Gary Gillespie, Rob Jones, John Durnin, Jason McAteer og Ronnie Whealan. Og de som ikke kjenner noen av disse navna kan begynne å Google dem nå, eller gå å tørke seg bak øra…
Bussen har gått for dem som ville rekke kampene i dag og du rekker bare banketten med morrabussen i morgen. Nattbuss i kveld går fra Bussterminalen kl 2200 med ankomst Lærdal 0415. Ta med rikelig med kamferolje, Brylcreme og Teddys uten filter. Her blir det fest og det uten skinnvest.

Vålerenga i helga
Gutta er på Kanariøyene – jeg skal ikke sette meg ned og finne ut av hvorfor Mac OSX 10.5.1 Leopard, QuickTime Pro, Flip4Mac og VifTV er den dårlig kombo. Jeg laster heller ned VifTV som PodCast.

God helg!

Legg igjen en kommentar