Sæternes signert for VIF

For de fleste kom det som en stor og positiv overraskelse at Bengt Sæternes har signert en 3-års kontrakt med Vålerenga. De fleste hadde fått med seg ryktene om Hæstad, men VPN vet at det er jobbet med Sæternes en lengre periode. Bengt Sæternes startet sin Tippeligakarriere i Viking, men forlot klubben etter en kort … Fortsett å lese «Sæternes signert for VIF»

For de fleste kom det som en stor og positiv overraskelse at Bengt Sæternes har signert en 3-års kontrakt med Vålerenga. De fleste hadde fått med seg ryktene om Hæstad, men VPN vet at det er jobbet med Sæternes en lengre periode.

Bengt Sæternes startet sin Tippeligakarriere i Viking, men forlot klubben etter en kort periode til fordel for Bodø/Glimt. Her fikk Sæternes sitt store gjennombrudd og ble nordlendingenes toppscorer fire sesonger på rad. Deretter gikk ferden til belgiske Club Brugge, men fikk ikke den suksessen han og trener Trond Sollied håpet på og derfor returnerte Sæternes til norsk fotball blant de syv fjell. Bengt Sæternes scoret 38 mål for Brann på sine 77 kamper, blant annet tre scoringer i cupfinalen mot Lyn i 2004. Using a hookup dating site to find local singles can be more successful than going on one of the local dating sites. Most of the singles at these sites have their profiles set up so others can search for them. You will not only be able to view the profiles of other local singles https://100hookup.com but you will also have access to chat rooms. This makes it much easier to get to know someone that you come into contact with. I tillegg scoret han alle fire målende da Vålerenga gikk på et knusende nederlag i Bergen i fjor.

I fjor sommer gikk han til danske OB etter interne stridigheter i Brann. På 11 kamper i den dankse serien har han scoret 1 mål. Laget ligger nå på 5.plass i den danske serien.

Sæternes har god fysikk og er vanskelig å stoppe innenfor 16-meteren. Med andre ord får vi en tøff spiss som skal herje med motstandernes midtstoppere den kommende sesongen.

Fakta

Navn: Bengt Sæternes
Født: 1.januar 1975
Høyde: 187 cm
Vekt: 92 kg
Draktnummer:
Landskamper: 7
Landslagsmål:0
Tidligere klubber: Egersund IK, Eiger, Viking FK, Odd Grenland, Bodø/Glimt, Club Brugge, Brann. Odense Boldklub

Legg igjen en kommentar