Dagboka tirsdag 11. desember 2007

Vemodig, og så, trist. Petter Myhre vif.no melder at Petter Myhre er ute i sitt siste oppdrag for klubben. Sammen med Freddy dos Santos, Øyvind Bolthof, Jan Derek Sørensen og Morten Berre er han instruktør på «Verdens Beste Fotballskole» på Anfi del Mar. Fotballskolen er for barn i alderen 8-14 og det er med 55 … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 11. desember 2007»

Vemodig, og så, trist.

Petter Myhre

vif.no melder at Petter Myhre er ute i sitt siste oppdrag for klubben. Sammen med Freddy dos Santos, Øyvind Bolthof, Jan Derek Sørensen og Morten Berre er han instruktør på «Verdens Beste Fotballskole» på Anfi del Mar. Fotballskolen er for barn i alderen 8-14 og det er med 55 unger på turen.

– Vi har kommet godt i gang her nede, og har hatt to dager med trening så langt. Det virker som både trenere, foreldre og spillere koser seg her i varmen på Anfi del Mar. Vi har en god blanding av treninger, bading, god mat og avslapning. Det ser også ut som ungene har blitt gode venner, og det er jo litt av hovedintensjonen. Alle skal trives, sier Myhre til vif.no.

Med dette er det slutt for denne omgang mellom Petter Myhre og Vålerenga. Petter skal jobbe for Wang Toppidrettsgynmnas og for TV2 som ekspertkommentator. Han får nok dagene til å gå på den måten også, men livet vil kanskje ikke være like hektisk som det har vært de siste par tre årene

– Jeg har hatt en veldig fin tid i Vålerenga, og har opplevd veldig mye, men nå følte jeg tiden var inne til å prøve noe helt nytt. Siden jeg var 18 år gammel har jeg vel knapt hatt mer enn 10 dager sammenhengende sommerferie, og den muligheten ser jeg fram til å ha i min nye jobb, avslutter Petter Myhre til vif.no.

Det står mye mer i vif.nos artikkel, vi i VPN begrenser oss til å si takk for samarbeidet og lykke til videre.

Bjørn Olsen

Det er med sorg vi leser på klubbens sider at mediedirektør Bjørn Olsen er død, bare 52 år gammel. Vi i VPN kjente ikke Olsen inngående, men vi hadde gleden av å møte han flere ganger i diskusjoner om Vålerenga-innhold. Det var tydelig at Bjørn hadde en glødende interesse og kunnskap om mediene. Og med den kunnskapen gjorde han Vålerenga til Norges mest moderne klubb i forhold til den nye medieverdenen.

Olsen så verdien av omtale. Ikke bare god omtale, men omtale generelt. Han var vennlig mot VPN og aksepterte vår redaksjonelle linje. Han lo også av og applauderte de tingene vi gjør, selv om han ikke kunne gjøre det i offentlighet. Selv om han kanskje var mer journalist enn Vålerenga da han kom, passet han perfekt inn i kulturen. Han ble raskt en av oss i Vålerenga.

VPN kondolerer, og vi tenker på familien til Olsen

Legg igjen en kommentar