Dagboka mandag 10.desember 2007

Vi tar runden på helgens rykter. Og vi sviner det til med Fjøra og bøfla. Dagboka, mandag. På vei inn, eller? Ikke det frekke spørsmålet til dørvakta. Ikke det trivelige spørsmålet til hun fine. Og heller ikke like morsomt som Jon Almaas. Men med det lurer vi på hvem som faktisk er på vei inn … Fortsett å lese «Dagboka mandag 10.desember 2007»

Vi tar runden på helgens rykter. Og vi sviner det til med Fjøra og bøfla. Dagboka, mandag.

På vei inn, eller?
Ikke det frekke spørsmålet til dørvakta. Ikke det trivelige spørsmålet til hun fine. Og heller ikke like morsomt som Jon Almaas. Men med det lurer vi på hvem som faktisk er på vei inn i Vålerenga nå. Vi tar dagens rykterunde:

Gjennom ”klubbkilder” mener svenske Aftonbladet å vite at Stuart Baxter er på vei til Vålerenga igjen. Forrige gang kom han som kjent ikke frem. Dersom han kommer fram nå blir det interessant å se den mannens sterke vilje sammen med Martins. For vi håper at de da går sammen. Går de mot hverandre blir det trøbbel. Spennende.

Adresseavisen mener ”Rune Almenning Jarstein går i dialog med både Rosenborg og Vålerenga denne uken”. Han har ikke bestemt seg, og det ser vel ut som lønna bestemmer. Eller kan det være at han vurderer sjansene for spilletid i Vålerenga å være større enn i RBK? Om ikke Bolthof skulle ha noe å si på det. Og da kan man resonnere slik: dersom sjansene for at Øyvind får spille om Jarstein kommer til Vålerenga er større enn når Arni var her: hvorfor la Arni gå da? I lys av VPNs julebord lørdag som var skal man ikke se bort fra at vi resonnerer helt feil.

Vidar Riseth er jo en het potet. Og har vært ryktet på vei inn. Nå kan det se ut som han har stoppa et stykke unna døra, siden NRK mener han er i samtaler med Lillestrøm. Noen vil kanskje hevde at den sjarmerende spilleren passer godt i den sjarmerende klubben. Om han stopper der er han i alle fall langt nok unna døra vår.

Vi fortsetter med LSK. I dette tilfellet drakampen om Doffen. Nå ser det ut til at han glipper for bøflene:

– Jeg har fra dag én i denne prosessen hatt en følelse av at konseptet i Oslo har virket mer fristende, sier LSK-manager Fjørtoft til Romerikes Blad.

Vi må vel kunne si at ”konseptet i Oslo” framfor Lillestrøm burde være mer fristende for de aller fleste levende organismer med noen tenkende celler. Godt at Fjøra har innsett det og. På den annen side:

Romerikes Blad frister med konkurransen ”Tipp vekta til Svinfrid”. Svinfrid er et svin som RB.no gir bort som julemiddager dersom man tipper rett.

Med sånne kulturhappenings må vi vel kunne forstå om ”konseptet i Oslo” frister mer for den lille hipsteren fra Sørlandet.

Og til slutt: i selvransakelsens navn: kanskje nettopp mangelen på fristelser i bøffelrike, og mengden av dem i hovedstaden, er en klassisk grunn til at våre spillere ryker på sosiale smeller, mens bøfla er inneslutta jævler som ofte leverer varene på banen.

Men flytte fra Oslo? Aldri i livet.

Martin TV
Intervjuet av VIF-tv. Publisert på www.vif-fotball.no. Sett av deg snart.

Vålerenga i dag
Full rulle i Sjappa. 1913-jakkene har kommet. Har på meg en nå. Dritfet

Legg igjen en kommentar