Dagboka mandag 22. oktober 2007

Tekniske problemer eller ikke, vi gir deg dagboka. Vi fikk den ut før midnatt! Lyn – Vålerenga Det var en av de kampene denne sesongen som var viktigst for meg personlig. Og for en hel del andre også. Denne kampen kunne også holde liv i resten av sesongen for oss, slik at vi i alle … Fortsett å lese «Dagboka mandag 22. oktober 2007»

Tekniske problemer eller ikke, vi gir deg dagboka. Vi fikk den ut før midnatt!

Lyn – Vålerenga

Det var en av de kampene denne sesongen som var viktigst for meg personlig. Og for en hel del andre også. Denne kampen kunne også holde liv i resten av sesongen for oss, slik at vi i alle fall hadde noen kosmetiske sjanser på litt bedre tabellplassering. I stedet ender det med til de grader fortjent tap i en kamp der det eneste som matchet dommeren var vårt spill. Med et antatt dårligere lag kjørte bikkjene fra vest over oss. Ikke bare tap, men flaut tap.

Det så rett og slett ut som om spillerne syntes at sesongen allerede var over. Og med den innsatsen kan det kjennes ut som at den er det. Blir interessant å se hvor mange som kommer mot Aalesund etter den innsatsen. For ikke å snakke om hvor mange som reiser til Stavanger. For å si det sånn, er det ikke mange kan laget skylde seg sjøl.

Til slutt: kudos til Christian Grindheim og Dan Thomassen i denne kampen. Om enn de ikke heller presterte sitt beste var de i alle fall tent. Når min glede fra i går begrenser seg til henholdsvis dissing og klinking av Espen Hoff ser du hvor mørk den kvelden var.

Over Elva
Gå på NRKs nettsider. Finn Norsktoppen, og stem Trond Ingebretsens nye østkanthyllest «Over Elva» til topps.

Vålerenga i dag
Nei, helst ikke egentlig. Jeg vil heller bare ligge under dyna jeg

Legg igjen en kommentar