Dagboka tirsdag 9. oktober 2007

På en dag der det skjer fullstendig ingenting interessant i Tippeligaen kan vi melde om seier for rekruttene, og en genial plan fra Sjappa. Pluss avstemninger i mente. Dagboka er skikkelig internett idag. La oss bruke av deg. Vålerenga 2 – Bærum: 3-1 Glenn Roberts førte an og putta to mot de verste fra vest. … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 9. oktober 2007»

På en dag der det skjer fullstendig ingenting interessant i Tippeligaen kan vi melde om seier for rekruttene, og en genial plan fra Sjappa. Pluss avstemninger i mente. Dagboka er skikkelig internett idag. La oss bruke av deg.

Vålerenga 2 – Bærum: 3-1
Glenn Roberts førte an og putta to mot de verste fra vest. Mila hadde det siste. Dermed er gutta forbi Bærum på tabellen.

– Glenn jobba bra og scoret to fine mål. Han løp mye mer enn han har gjort tidligere i sesongen. Vi er fornøyd med han i dag, sier trener Holter til vif.no.

Du leser mer om kampen på klubbens
sider

Litt av et kommunikasjonsløft
Sjappa har planer på gang. Store planer som skal gjøre deres, min og ikke minst din hverdag lettere. De skal samle inn mailadresser, siden man endelig skal slutte med å sende ut gammeldags post og la noen trær leve. Vi lar Onkel Veie fortelle hva de driver med nå:

– Vi lever i en verden som går raskere og raskere og den utviklingen er det nå viktig å henge med på. Vi ønsker å bygge opp databasen slik at vi raskere kan kommunisere med alle som har sesongkort, også kan vi sende ut informasjon via e-post istedenfor post som er både dyrt og tidskrevende, forklarer han.

– I år vil alle få en e-post i innboksen sin med tilbud om fornyelse av sesongkortet så, så klikker man seg bare videre og betaler via nettet. Enkelt og greit.

Og det skal skje mer. Veie forteller om muligheten for alle å bestille billetter på nett hjemmefra, samt printe de der. Også for medlemmer av Klanen.

– Medlemmer av Klanen vil logge seg på via medlemswebben på klanen.no og bli sjaltet inn til ett område kun for Klanens medlemmer på billettluka.no, sier han.
– Vi håper at alle som har sesongkort i år bruker det ene minuttet det tar å legge inn oppdatert informasjon om seg selv, og det vil si rundt 7.000 e-postadresser. Innen 10.november håper vi at vi har greid å samle inn 10.000 adresser. Dette vil gi oss en unik mulighet til å kommunisere direkte med de som ønsker tilbud fra oss, avslutter Veie.

Bare siden lørdag har Sjappa fått inn 1300 mailadresser, forteller Sjappesjefen.

Noe spesielle spørsmål som har dukket opp?
– Vel, et stadig oppdukkende spørsmål: En familie på 3 der alle tre har sesongkort, men det bare er to som har mailadresse – hva gjør de? Inntil videre må den siste også fikse seg mailadresse siden man ikke kan registrere flere på samme mailadresse.

Og mailadresser får du lett om du har nett, legger VPN til.

Et kongebra tiltak, spør du Dagboka. Selv om det er hyggelig å besøke Sjappa er det ofte denne type hassel som man vil slippe.

Her har du noen direkte linker. For registrering av mailadresse:

klikk her

Og om du vil lese noe mer om dette finner du det på klubbens sider

Tidenes Oslo-spiller
Nordstrands blad har en avstemning om det. Om du vil stemme på en av Vålerenga-legendene der går du hit.

Og siden vi snakker om poll…
Er du lei av de, eller ikke? Vil du ha mer, eller bare spyr du?
Si din mening, linken er nederst.

Også anbefaler vi intervjuet med Aftenposten, og turreferatet fra VIPen. Også nederst.

Vålerenga i dag
Klikk deg i alle retninger fra Dagboka. Hallo, her snakker vi skikkelig internett! Og da blir du helt ferdig med kaffen din

Legg igjen en kommentar