Helgedagboka søndag 7. oktober 2007

Det er søndag og helgedagboka kommer til en litt sen kirkekaffe før kampen som på mange måter avgjør en hel sesong for to lag. For oss handler det om vi kan ende på topp fire og fortsatt drømme om medalje. For småkårsfolket fra Skedsmo er kampen først og fremst viktig fordi de møter oss. Skader … Fortsett å lese «Helgedagboka søndag 7. oktober 2007»

Det er søndag og helgedagboka kommer til en litt sen kirkekaffe før kampen som på mange måter avgjør en hel sesong for to lag. For oss handler det om vi kan ende på topp fire og fortsatt drømme om medalje. For småkårsfolket fra Skedsmo er kampen først og fremst viktig fordi de møter oss.

Skader
Wæhler, Lange og Fellah er alle ute med lengre skadeavbrekk. Daniel Fredheim Holm må stå over etter å ha blitt sutra på et rødt kort. TH4, artisten og spilleren står også over grunnet en mindre skade. Champions league-vinner Ronny Johnsen derimot er tilbake etter skade og er klar til å filleriste gråtekonene fra Åråsen.

For Lillestrøm er det bare ukjent rask som er ute med skader, mens de får tilbake Tippeligaens største grisespiller, Frode Kippe og mobbeofferet Bjørn Helge Riise etter karantener.

Selve kampen
Det er to måter å møte LSK på, enten kan man holde fast på selve spillets ide og spille fotball, eller så kan man la det være og heller gjøre som LSK. Da handler det om holding, albuer, grisespill og drusing. Vi håper vi gjør det vi kan, det vi trener på, det fotball handler om, nemlig å flytte ballen og ikke motspillerne i nærheten av den.

VPN tror vi gjør som i bortekampen og slår LSK, denne gangen vinner vi 3-1.
Det har blitt like selvfølgelig at LSK sprekker på høsten som at vi ender foran dem på tabellen. At Tom Nordlie, mannen som aldri lykkes mer enn nesten, trener dem, gjør også sitt til å styrke håpet på at vi også i år ender foran LSK. Slik tabellen ser ut per i dag vil en seier i kveld holde liv i håpet om medalje og nærmest ”garantere” for en plass blant topp 4.

Skedsmos syke og gamle jubler over nok en LSK-fiasko
Skedsmo kommune var ute i valgkampen og lovde kommunal seriegullsfest, vel det er på tide og omdisponere de penga til aldershjem og sykehusplasser. Bygdelaget som aldri lærer og fortsatt spiller seriefinaler rundt St. Hans hvert eneste år, vil også i år stå igjen som en ribbet (kanari-)fugl når gullet deles ut. Vi gratulerer Skedsmos syke og svake som de første vinnerne av gullkampen 2007.

Maya og Ole Ivars
De stakkars kugutta fra Skedsmo kommune har fått kjørt seg, for ikke lenge siden hadde du LSKs egen Jesus, supersupporteren Maya som døde og gjenoppsto etter noen uker med krokodilletårer, kodolanseprotokoller og sørgebanner fra Kanarifansen.
LSK skoledagbok var også et morsomt prosjekt med teksten til sangen ”Vi er Vålengas tapre soldater” som et klart høydepunkt.
I forbindelse med at LSK er i cupfinalen har de begått noe som kanskje er noe av det største selvmålet vi har sett på norskew tribuner. Kugutta som er sykelig opptatte av bystatusen de søkte seg til, har invitert selveste Ole Ivars til cupfinalefesten. En dansebandgruppe fra ”je”- og ”itte”-land skal kjøre showet. VPNs eget musikkpanel vil anbefale ”Kveks i underbuksa” og ”Så tjukk du har blitt”.

Laget
På VIF.no ligger det et intervju med Harald Aabrekk inn mot kveldens kamp. Det spås ca. 20.000 tilskuere og loves en kamp med høy intensitet. Haakon Schwabe, fysioterapeut og heksedoktor tar seg igjen av kampropet i garderoben. Gutta er klare for kamp, klare for å revansjere seg fra kampene mot Austria Wien. VPN tror vi starter med følgende 11:
Arni – Storbæk, Dan, Johnsen, Jepsen- Freddy, Grindheim, Jalland, Bojan – Berre og Thorvaldsson.

Vålerenga i dag
Søndagskamp, hatkamp, by mot land, i dag trenger du virkelig ikke hjelp til å få dagen til å gå

Legg igjen en kommentar