Dagboka tirsdag 2. oktober 2007

Vi forbereder oss på torsdagskampen der Vålerenga har en liten mulighet for å vise at de hører hjemme i det gode selskap. Kanskje det er på tide å kjøpe en billett til seansen? Lite Pressen kan ikke akkurat sies å flyte over av Vålerengarelevant stoff om dagen, der går det i Brann, Brann og atter … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 2. oktober 2007»

Vi forbereder oss på torsdagskampen der Vålerenga har en liten mulighet for å vise at de hører hjemme i det gode selskap. Kanskje det er på tide å kjøpe en billett til seansen?

Lite

Pressen kan ikke akkurat sies å flyte over av Vålerengarelevant stoff om dagen, der går det i Brann, Brann og atter Brann, ispedd noen få kommende katastrofer ala Rosenborg, Sandefjord og Rekdal. Nå har alle disse fire mulighet til å endre status i løpet av høsten, men vi er stygt redd at Brannskrytet kommer litt for seint til å sette i gang den kollapsen klubben fortjener.

– Brann, det nye Rosenborg, står det i Aftenposten. Av alle ting så vil man gjerne ha hele Norge til å skarre nå. Finnes det ikke grenser for fantasiløshet?

Nei, la Bergensere være Bergensere og la dem kose seg med sitt klubben sin. Oppturen er dem vel unt, forsåvidt, vi vet jo alle hvor kort slikt antagelig varer. Men jeg må innrømme at jeg er missunnelig på Brann Stadion. Det er tydelig at klubben drar inn en god del penger på det og dermed kanskje faktisk legger et fundament for en strålende framtid. Lignende må også Vålerenga få til om det skal være noe håp om å følge med de andre storklubbene i Norge på sikt. Og nå begynner det faktisk å haste litt.

Vel, skal Vålerenga være storklubb så må det også presteres sportslig. Greit nok at Vålerenga sanker poeng som en seriemester nå i høst, men det blir det neppe mer enn 4. plass av, selv om de fleste gode makter står oss bi. Hva med å ta steget opp og også prestere mot europeisk moststand? Det ville vist at de siste års opptur ikke bare er en blaff i ferd med å slukkes. Vær så snill, la ikke kampen mot Austria Wien være en flau pliktøvelse ala den Vålerenga presterte mot Steaua Buchuresti eller den Brann tydeligvis legger opp til nå mot Brugge.

Forutsetningene burde være OK, Ronny Johnsen er tilbake og klar til kamp. Vi vet at Rune Lange, Mohammed Fellah og Kjetil Wæhler er uten en stund (Wæhler skal visst ha håp om å være klar til Lynkampen), og at Bojan ikke er aktuell i UEFA-cup spill. Men resten av gjengen viser stigende form og burde kunne vise at de kan noe, selv uten en hissig serber på banen.

Forutsetningen din er at du kjøper billett. I Sjappa, www.billettluka.no, eller på Narvesen.

Langside kr 150,- Voksen 50,- for barn

Colasvingen nedre: kr 100,- voksen kr 50,- barn

CC øvre: kr 100,- Klansmedlemmer

Vestbredden kr 120,-

Akk ja

Vålerenga 2 fikk bank etter alle kunstens regler av Hødd i går, og fikk ikke lov til å gå av banen før det sto 5-1, Michael Omoijuanfo scoret Vålerengas mål.

Kun solgt 1250 billetter så langt, dette er nå årets viktigste kamp

Legg igjen en kommentar