Dagboka torsdag 23. august 2007

Gamle helter dominerer dagens sportspresse etter gårsdagens bragder, mens dagens dagbokskribent sliter med gårsdagens besøk på Guinessbryggeriet og svake minner om «Gravity Bar». Gamle helter Vennskapskamper er ikke akkurat favorittkosten, så da Guiness-bryggeriet sto på dagsorden var det ingen grunn til å snike seg unna for å finne en fotballpub som eventuelt viste Norge – … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 23. august 2007»

Gamle helter dominerer dagens sportspresse etter gårsdagens bragder, mens dagens dagbokskribent sliter med gårsdagens besøk på Guinessbryggeriet og svake minner om «Gravity Bar».

Gamle helter

Vennskapskamper er ikke akkurat favorittkosten, så da Guiness-bryggeriet sto på dagsorden var det ingen grunn til å snike seg unna for å finne en fotballpub som eventuelt viste Norge – Argentina. Dagen derpa kan en bare konstantere at det kanskje hadde vært bedre å dra på en rollig pub. Akk ja.

Den gamle Vålerengahelten John Carew scorer to, Ronny Johnsen og Jarle André Storbæk står hele kampen og ut fra rapportene så ser det ikke ut til at noen ble skadet ,eller for den saks skyld lei av å spille fotball. Ikke nok med det, vi får også inn meldinger om at Raio Piroja scoret og Ragnar Klavan ble utvist under Estlands nedsabling av Andorra. VPN gratulerer alle mann.

Gule sider

Når noe er virker for godt til å være sant, så er det gjerne det.

Og ja, det var selvsagt en reklamestunt. Vi synes det var ganske så festelig for det – en slags vinn – vinn om du vil.
– Jeg har vært der ute, og fant ikk en eneste strek. Selv er jeg svaksynt, så jeg fikk med meg noen med bedre øyne også, men vi har konkludert med at det bare er en jippo, sier baneansvarlig på Lerkendal Arne Lorentzen til adressa.no.

– Det er ingen som har hacket seg inn i vår database, fortsetter Torild Uribarri i Gule Sider tl Aftenposten.

– Dette dreier seg fakisk om at vi ble presentert for en idé rundt en video som skulle produseres i forkant av Rosenborg-Vålerenga. Det er den videoen som kom ut på YouTube i natt. Vi ble rett og slett med på det. Det var ment som en spøk opp mot storkampen til helgen, så vi syntes det var en morsom idé, sier hun.

Storskjerm på Oppsal

Siden vi er fyllesjuke er sliter med sterk nedsatt dømmekraft tar vi med følgende som har stått på vifsupport.no:

For de som ikke skal til Trondheim, eller oppsøke Bohemen eller andre landemerker for å se kampen på TV, kjører Røde Hatt på Oppsal følgende tilbud til enga-supportere: Stor Pizza 99 spenn. Alternativene er Osk/Skine eller Ost/Peperoni
En halvliter pils tar de 39 spenn for. Prisene gjelder fra 1700 til 2100. De viser kampen på 2 prosjektorer og en 42″ TV. Det vil bli spilt Engamusikk. Etter match er det et band som heter Frostrøyk som spiller. Prisene gjelder forøvrig under alle de resterende enga-kampene ut sesongen. Husk Klanskort.

Røde Hatt finner du ved Oppsal Senter i Haakon Tvetersvei 92

Frostrøyk vet vi ikke mye om, men har følgende å si om seg selv:
«…er et allsidig rock’n roll/partyband med mye vocal og trøkk.(3 lead vocalister) Commitments, Elo, Bryan Adams, Eagles, Beatles, Gary Moore, Santana, Mr.Big, deLillos, Jokke, DumDum Boys, Coldplay, Extreme, Kansas, Maroon 5, Delbert Mc Clinton, Toto, GavinDeGraw, Coldplay, Uriah Heep, AC/DC + mye mer»

Vi minner om….

…at det bare er to dager til Vålerenga spiller mot Rosenborg, og dessuten bare åtte dager til overgangsvinduet stenger

Legg igjen en kommentar