Dagboka onsdag 22. august 2007

Onsdag og landslagsdag. Mens vi krysser fingrene for at Ronny Johnsen og Jarl André Storbæk overlever kvelden med fotballinteressen intakt og uten skader kan vi ikke annet enn juge litt om Lerkendal. Lerkendal Som sagt så er det ikke all verden å rapportere fra Vålerengas vidunderelige verden i dag – på en annen side har … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 22. august 2007»

Onsdag og landslagsdag. Mens vi krysser fingrene for at Ronny Johnsen og Jarl André Storbæk overlever kvelden med fotballinteressen intakt og uten skader kan vi ikke annet enn juge litt om Lerkendal.

Lerkendal

Som sagt så er det ikke all verden å rapportere fra Vålerengas vidunderelige verden i dag – på en annen side har vi gleden av å viderebringe en liten solskinns historie, eller kanskje vi heller burde si en historie fra tusmørket, som går sin seiersgang på nettet for øyeblikket. Ta en tur på følgende link fra Youtube og følg historien der. Gå deretter til gule sider kartet og ta ordentlig blikk på banen. Ikke at vi synes vi burde oppfordre til den slags vandalisme, men denne var usedvanlig godt gjennomført.

Og mens vi er i gang med Lerkendal kan vi ikke unngå å ta med følgende lille sak en av våre plukket på RBK-nettsiden noen uker siden og som vi har spart unna til en regnværsdag.

Bortefans-seksjonen. Det gjestende lags tilhengere har siden sesongen 2002 blitt stuet sammen i Klokkesvingen.Hittil har bare Klanen (2003) klart å fylle opp hele tribunedelen. Kanarifansen og Brøndby Support på sin side hevder at de har klart det samme, men opptellingsmetodene på Romerike og i København Vest går AUF en høy gang…Alle ugangskråker må for øvrig være oppmerksomme på at det er montert flere overvåkningskameraer oppunder tribunetaket…

Ikke det at overvåkingskameraene greide å plukke opp våre helter, men heller opptellingsmetodene på Romerrike er poenget med historien.

Jalal el-Gharbi

vif.no melder at Jalal el-Gharbi er, i likhet med fjoråret, utleid til Moss ut sesongen. Vi ønsker lykke til og minner Jalal om at flere, blant annet Arnar Førsund, har greid å komme tilbake fra eksil.

Vålerenga 2

Vi må dessverre også melde at Vålerenga 2 fikk grisebank 1-7 av Asker i går i den utsatte kampen. Vålerenga 2 var uten flere av de faste, men allikevel, 1-7??

Legg igjen en kommentar