– Overskriften i VG var jo veldig dramatisk

Vil Kjetil Wæhler virkelig dra fra Vålerenga? VPN spurte. Stemmer det at du vil bort fra Vålerenga? – Jeg så jo overskriften i VG og den var jo veldig dramatisk. Jeg følte det ble litt feil vinkling på den saken. Det er utallige ganger jeg har blitt spurt av journalistene om dette, og hver gang … Fortsett å lese «– Overskriften i VG var jo veldig dramatisk»

Vil Kjetil Wæhler virkelig dra fra Vålerenga? VPN spurte.

Stemmer det at du vil bort fra Vålerenga?

– Jeg så jo overskriften i VG og den var jo veldig dramatisk. Jeg følte det ble litt feil vinkling på den saken. Det er utallige ganger jeg har blitt spurt av journalistene om dette, og hver gang har jeg sagt at jeg er klar for nye utfordringer, men ikke til enhver pris. Jeg har kontrakt med Vålerenga til 2009. Jeg er 31 år nå, for en fotballspiller er det fort siste sjanse til å komme seg ut. Eventuelt i dette vinduet. Men jeg har også familieforpliktelser og jeg vil ikke dra ikke for enhver pris. Jeg sa det samme i fjor høst også, og det er ikke mer dramatikk i det enn det. Så jeg ble litt overrasket over overskriften i VG, sier en rolig Wæhler til VPN

Du sier ut, hva mener du da?

– Primært sett utlandet, men det er vanskelig når Vålerenga priser meg høyt. Og det har Vålerenga all sin rett til å gjøre. Jeg har ingen konkrete tilbud. Så lenge jeg er under kontrakt i Vålerenga vil jeg gi 100% for klubben.

Kjetil forteller at England frister ikke så mye, dersom han ikke føler at han blir satset på. Han husker tydeligvis fortsatt skadene og hans forrige tur til London.

Tyskland
Derimot nevner han Tyskland som mest aktuelt. Ville han spilt for Rekdal i Kaiserslautern da?

– Vel, jeg har aldri hatt noe imot de trenerne som har trent meg. Hadde ikke sagt nei til det heller, men det virker ikke særlig sannsynlig nå.

Er det utenkelig å forlenge kontrakten med Vålerenga?

– Nei, det er ikke utenkelig, det er det ikke. Jeg har som sagt kontrakt ut 2009, deretter får vi se hva som skjer.

Om det skulle bli nedrykk da?

– Det tenker jeg ikke på.

Tenker du noe på hvordan Vålerengas supportere oppfatter dette?

– Ja, jeg gjør det. Jeg har alltid vært fornøyd med Vålerengasupportere. Men jeg føler at dette kan gjøre ting mer turbulent, men jeg ønsker at jeg kan ha en stjerne hos supporterne fortsatt også. Håper jeg. Og at de ser at det som sto i avisen var litt for dramatisk. Alderen min er viktig for meg i forhold til utfordringer, selv om det fortsatt er gøy å spille i Vålerenga.

Har ting endret seg etter at Myhre gikk?
– Aabrekk er mer direkte. Han har en tøffere linje. Og det er bra det. Samtidig er det litt synd at Petter gikk. Det var spillerne som ikke stolte på seg selv. Trenerne kunne vel hatt en hardere linje fra tidligere av i sesongen. Slik at spillerne skjønner alvoret. Hvis alle elve på banen hadde gjort det hadde vi klart oss bedre tidligere i sesongen, avslutter Kjetil på en fredagskveld.

Legg igjen en kommentar