Dagboka tirsdag 21. august 2007

Det er landslags- og cup-uke, en cup-uke som er omtrent like interessant som curling i juni. Dessuten sitter dagens skribent på et knøttlite hotellrom i Dublin uten skrivebord men ihvertfall med internett. Ikke akkurat de betingelsene for en bra dagbok, og det blir det heller ikke. Ronny!! Mulig vi burde surmule om kvaliteten på spillerene … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 21. august 2007»

Det er landslags- og cup-uke, en cup-uke som er omtrent like interessant som curling i juni. Dessuten sitter dagens skribent på et knøttlite hotellrom i Dublin uten skrivebord men ihvertfall med internett. Ikke akkurat de betingelsene for en bra dagbok, og det blir det heller ikke.

Ronny!!

Mulig vi burde surmule om kvaliteten på spillerene og ikke minst på kvaliteten på spillerene så snart de forlater landets grenser, men det kan vente. I dag har vi lyst til å hylle en ekte helt. Ronny Johnsen gjør come-back på landslaget i en alder av 38 år og utelukker ikke videre spill i EM, heller ei en sesong til for Vålerenga. Og det siste er med respekt å melde det vikigste for oss. Dermed må vi si oss uenige med Freddey Dos Santos som ytret bekymring om at landslagsspill for Ronny Johnsen ville slite ham ut. Det er en nærliggende tanke, og vi tok oss i å nikke bifallende når Freddys ord falt, men med ettertanke er nok Ronnys valg det riktige: Det virker som om han spiller seg yngre. Og den slags psykosomatisk selvkur skal man ikke kimse av, det kan virke underverker.

Så vidt vi kan forstå av Hareides kommentarer skulle han faktisk uansett starte med en Vålerengastopper og i og med Wæhlers syk/skade-melding så blir Johnsen å finne på banen fra første spark.

– Det blir en viktig kamp for Norge. Den er såpass alvorlig at vi må gjøre ting på samme måte som vi skal gjøre utover høsten, sier han i Aftenposten og fortsetter.

– Jeg er usikker på om det blir en sesong til. Det er bare å ta en kamp om gangen. Men man kan aldri vite.

Overgangsvinduet

Overgangsvinduet stenger om 9 dager eller så. Synes bare det burde nevnes.

VIF 2

Man håper at de som hadde tenkt seg avgårde i går fikk det med seg, at Vålerengas rekruttlag møter Asker på bortebane i dag tirsdag klokka 18.00 og ikke i går. Kampen er flyttet f på grunn av NM-semifinale for Askers damelag, (som Asker forøvrig vant, 1-0 over Røa).

Sesongkort Hockey

Sesongkort til VIF Hockey er til salgs for sesongen 2007/08. Mer info på klubbens sider.

Balkan – Baltikum

Slovenia – Slovakia. Litauen – Latvia. Yadda yadda yadda.

Legg igjen en kommentar