Dagboka mandag 20. august 2007

Dagboka mandag 20. august 2007 Så var helga over, mandagen kommer nok litt brått på. Dagens dagbokforfatter har påtatt seg oppgaven i all hui og hast, da vedkommende som skulle ha skrevet har uteblitt: Vi kan enten bruke tida på å spekulere i hva vedkommende driver med, eller så kan vi skrive dagbok. Vi velger … Fortsett å lese «Dagboka mandag 20. august 2007»

Dagboka mandag 20. august 2007

Så var helga over, mandagen kommer nok litt brått på. Dagens dagbokforfatter har påtatt seg oppgaven i all hui og hast, da vedkommende som skulle ha skrevet har uteblitt: Vi kan enten bruke tida på å spekulere i hva vedkommende driver med, eller så kan vi skrive dagbok. Vi velger det siste:

Med flagget på brystet
14 Vålerenga-spillere skal spille med det norske flagget på brystet de to neste ukene. Vålerenga er representert på alle landslagene på herresiden. Totalt har 22 VIF-spillere blitt innkalt på landslagssamlinger denne sesongen.

Dette melder klubbens sider. Dessverre er tallet nede i 13 da Kjetil Wæhler måtte trekke seg på grunn av skaden han pådro seg i kampen mot Brann.

Uansett så sier det vel det meste om det arbeidet som legges ned i de yngre avdelinger i Vålerenga. Og det sier oss vel – dersom klubben kalrer å ta vare på talentene – at vi kan komme til å få noen svært så morsomme år i tida som kommer.

Vi har vel på sett og vis akseptert at vi er inne i en slags mellomsesong – det tar tid å spille inn nye, unge og nokså uerfarne spillere i Tippeligaen. I motsetning til en del andre lag (vi unnlater å nevne navn, da det bare blir smålig) så har man satset voldsom på utvikling av talenter i Vålerenga de siste 5-6 årene. Det ser ut som om det kan være nøkkelen til suksess.

Vi gratulerer alle gutta med uttaket, og satser på at dere kommer hjem med heder og ære OG helskinna etter kampene som spilles denne uka. Mest spente er vi på Ronnys opptreden mot Argentina på onsdag.

United Colors of Vålerenga
Som dagens grønne banner signaliserer – så står vi sammen i klubben. Forrige ukes kamp mot Ekranas får nå etterspill. Flere av Vålerengas spillere ble hetset med rasistiske tilrop fra tribunene. Klubben går videre med saken, vi sakser følgende:

– Vålerenga ser svært alvorlig på denne hendelsen og tar på det sterkeste avstand fra slike handlinger. Vi ønsker nå at UEFA skal forfølge saken, sier administrerende direktør Pål Breen.

Vålerenga Fotball har også bestemt seg for at overskuddet av billettintektene i forbindelse med hjemmekampen mot FC Ekranas den 30. august i år uavkortet skal gå til arbeidet mot rasisme.

Det mener vi er en meget god sak, og vi oppforder at ALLE kommer på kamp og viser sin støtte til det arbeidet Vålerenga mot rasisme legger ned. Det er en viktig jobb, og den blir ikke mindre aktuell etter denne hendelsen.

Målet på Balkan
Det kan du se på Viftv.no i følge en av våre faste lesere. I følge denne leseren er målet vi scorer enda sjukere enn hva det så ut som på stadion. Vår leser var der og så det med andre ord.

Reitans Ball Klubb
Det smeller i Trondheim på lørdag. Nei det er ikke The Reitans som skal spille coverlåter av danske Safri-duo. Det er Vålerenga som skal spille mot RBK. Vi ser fram til en hyggelig kveld på Lerkendal. De siste årene kan jo ikke sies å være annet enn hyggelige der oppe. Mest av alt husker vi nedsablinga i 2004. VPN følger opp med nytt om kampen når det måtte dukke opp noe. Foreløpig er det ganske stille.

Vi legger forøvrig til at alle RBK-supportere som vil se kampen, må lære seg teksten på «Life is Live» før de kommer inn på tribunen. Det vil bli sangsjekk ved slusene. Ole Robert and the Wannabees skal nemlig synge cover på låta før kampstart. Alle må klappe med klapper’ne fra REMA, vinke med Seven/Eleven luene og rope i Narvesenropertene som blir uttdelt etter at man har passert slusetesten.

Rekruttkamp mot Asker
Er flytta i følge nettsidene til Asker Fotball. Kampen skulle vært spilt i dag iht. klubbens sider. De er flytta til i morgen. Kampen spilles på Føyka klokken 18.00.

Vålerenga i dag
Tja, si det? Ta en mandagspils og komme over at uka er nyfødt?

Legg igjen en kommentar