Dagboka fredag 17. august 2007

1-1 og videre i UEFA-cupen. Også er det gudskjelov fredag. Så vi gjør dagboka kort og helgen dermed lenger… Hvorfor vi IKKE klager Vålerenga spilte 1-1 mot Ekranas i det som karakteriseres av Aabrekk som «årsverste». Og da må det ha vært dårlig. Men VPN klager ikke. Vi synes bare det er trist at underlaget … Fortsett å lese «Dagboka fredag 17. august 2007»

1-1 og videre i UEFA-cupen. Også er det gudskjelov fredag. Så vi gjør dagboka kort og helgen dermed lenger…

Hvorfor vi IKKE klager
Vålerenga spilte 1-1 mot Ekranas i det som karakteriseres av Aabrekk som «årsverste». Og da må det ha vært dårlig. Men VPN klager ikke. Vi synes bare det er trist at underlaget er så tørt at det blir vanskelig å spille fotball på gress. Men VPN klager ikke. Vi synes bare det er trist at det er så varmt at det blir vanskelig å spille fotball i sommersesongen. Men VPN klager ikke. Vi synes bare det er trist at vi får nok en utvisning mot oss som gjør det praktisk talt umulig å vinne en fotballkamp. Men VPN klager ikke. For det er jo ikke trist at tvers gjennom middelmådige lag som Nybergsund og Ekranas klarer å gjøre kjempegode kamper mot kjempegode lag. Så neida, vi klager ikke…

Rasisme
I pressen i dag handler det mer om rasist-tilropene enn fotballkampen. Og det har kanskje mer preg av nyhet over seg det enn at Vålerenga sliter mot dårlige lag. Likefullt er det et gufs fra fortiden som slår innover en når man hører om slike ting. Tilropene gikk i retning av Glenn Roberts som selv ikke hørte noe, men det ble oppfattet av blant andre Freddy. Roberts får god støtte fra kameratene i klubben og ser ikke ut til å la seg affisere altfor mye av hendelsen.

Jeg overværer mange fotballkamper mellom hver gang jeg hører noe slikt fra tribunen her hjemme. Og det betyr at det antirasistiske arbeidet Vålerenga, og andre klubber, driver med nytter. Stå på!

Pa Touray
Petter Myhre har vært i Sverige og sett på Djurgården. Der spiller den tidligere Vålerengamålmannen Pa Dembo Touray. Dermed kobler pressen han til en eventuell Vålerengaretur fordi kontrakten til Arni går ut i år. Ellers har vel alle andre som har et fiber av fotballinteresse i kroppen fått med seg at Vålerenga jakter på spiss…og ny trener.

Vålerenga i dag
Årets første treningskamp går av stabelen fredag 17 august kl. 19.00 mot Stavanger Oilers på Jordal Amfi. Og da snakker vi åff kårs håki.

Legg igjen en kommentar