Dagboka onsdag 15. august 2007

Tutti frutti og hærtata hørt. Blanda drops i dagboka. Ronny Johnsen er som sikkert alle har fått med seg tatt ut på landslaget sammen med blant andre Kjetil Wæhler og Jarl André Storbæk. VPN gratulerer naturligvis samtlige, men synes det er ekstra stas at Ronny blir kalt inn til tjeneste igjen. Som den nest eldste … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 15. august 2007»

Tutti frutti og hærtata hørt. Blanda drops i dagboka.

Ronny Johnsen er som sikkert alle har fått med seg tatt ut på landslaget sammen med blant andre Kjetil Wæhler og Jarl André Storbæk. VPN gratulerer naturligvis samtlige, men synes det er ekstra stas at Ronny blir kalt inn til tjeneste igjen. Som den nest eldste som ikler seg landslagsdrakten noensinne dersom han entrer banen 22. august mot Argentina. Er visstnok bare Gunnar Thoresen som har vært eldre ifølge Åge Hareide. Thoresen var 38 han også, men var noen dager eldre enn Ronny.

Aabrekk ut 2007
Nesten ikke en nyhet engang dette. Helt som forventet og en god midlertidig løsning. «- Vi går for bronse i Tippeligaen og gruppespillet i Uefa-cupen, sier Aabrekk til VIF.no». En riktig så spenstig målsetting det. Og helt slik det skal være når man er i Vålerenga!

Jakten på ny hovedtrener fortsetter og Aalbu sier at vedkommende skal være på plass til sesongen 2008. Det letes høyt og lavt, bredt, vidt, dypt og med lys og lykte etter noen kvalifiserte trenere. Går det som det gikk i fjor så skal det vel komme flere avganger i Tippeligaen som kan vriste frem noen aktuelle kandidater…

Med den ekstra selvtilliten gutta har fått de siste kampene hevder Aabrekk at det ikke er noen umulighet. Vi krysser det vi har som kan krysses og håper han får rett. Eller sagt på en litt mer fotballintelligent måte; Vi ser fremover og tar en kamp ad gangen. Vi spiller til fløyta går og lar dommeren dømme for cup er cup og gode lag har flaks og ballen har aldri vært rundere.

Petter om snuoperasjonen
«- Det var jo derfor jeg trakk meg, for at dette skulle skje. Jeg er kjempehappy med å se at ting ordner seg for klubben, det var derfor jeg gikk det drastiske skrittet jeg gjorde. Men, personlig legger jeg ikke skjul på at jeg gjerne skulle vært en del av dette selv.» Petter er intervjuet i Sunnmørsposten i sakens anledning. Du kan lese intervjuet her .

Petter viser storhet i intervjuet på samme måte som han viste da han trakk seg som hovedtrener. Et eksempel til etterfølgelse i stedet for alle disse sutrete, barnslige og umodne Tippeligatrenerne som føler seg forfulgt av presse, media og supportere etter sine avganger.

Flere folk på landsen
Jørgen Horn og Arnar Førsund er begge tatt ut til U21-landslaget. VPN gratter åff kårs!

Vålerenga er fashion
Vålerenga kan nå også sees på Oslo Fashion Week. I form av et par dongeribukser. Designeren Ingunn Birkeland lager nemlig bukser som heter Vålerenga. Les mer på OsloPuls sine sider .

Ellers har Sjappa noen utmerkede benklær som kler den lett korpulente Klansmann. Den sitter som spytta på hvis jeg skal tro min nærmeste jobbkollega.

Vålerenga i dag
Vi stryker drakta før kampen i morgen

Legg igjen en kommentar