Dagboka tirsdag 14. august 2007

Noe gammelt, noe nytt. Noe om de gamle, noe om de nye. Gamle nyheter og nye gamlheter… Petter med nye oppgaver Han skal skaffe klubben nye spillere. I går så Myhre to kamper i Danmark, og i kveld er han i Sverige for å vurdere spillere ifølge nrk.no. I samme artikkel sier han at han … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 14. august 2007»

Noe gammelt, noe nytt. Noe om de gamle, noe om de nye. Gamle nyheter og nye gamlheter…

Petter med nye oppgaver
Han skal skaffe klubben nye spillere. I går så Myhre to kamper i Danmark, og i kveld er han i Sverige for å vurdere spillere ifølge nrk.no. I samme artikkel sier han at han ser etter offensive spillere som skal forsterke laget. Men Myhre ønsker ikke å fortelle hvilke spillere han nå vurderer. Men den tidligere Vålerenga-treneren bekrefter at han har flere interessante navn på blokken.

Andre med Petters oppgaver
Fotballmagasinet.no har funnet en artikkel fra danske Ekstrabladet hvor det står at Aalborgs trener er en av navnene som nevnes som en mulig erstatter for Petter Myhre / Harald Aabrekk.

Vi klipper like godt inn hele artikkelen på dansk;
«Vålerenga er på udkig efter en ny træner efter Petter Myhre. Et af emnerne menes at være Aalborg-træneren Erik Hamrén.

Siden Petter Myhre forlod trænerposten i Vålerenga, har klubben arbejdet på at finde en permanent afløser. Ifølge den danske avis, Ekstrabladet, er Aalborg-træner Erik Hamrén (billedet) et af emnerne på ønskelisten.

– Den slags udtaler jeg mig aldrig om, så min eneste kommentar er ingen kommentar, siger Erik Hamrén til Ekstrabladet.

Hamréns kontrakt med AaB udløber til næste år»

Fellah hæpper ball
Sjekk ut guttungen på Aftenposten TV her

Vidar Davidsen IKKE ny trener
I går ble det altså klart at Vidar Davidsen ikke trener Vålerenga neste sesong. Lars Tjærnås tar over som hovedtrener, men klubben skal beholde duo-systemet, så han får med seg en assistent.

Dette skrev VPN i dagboka den 14. august 1997. Det er i bunn og grunn ikke så innmari mye som har forandret seg. Selv om masse har forandret seg. Hvis dere skjønner hva vi mener…

Digitalt ISDN
Jupp…VPN har hengt med siden US Robotics-modemenes tid og fra dagboka i juni 1997 klipper vi inn denne deilig frasen som vi fremdeles henter opp når vi skal ha en halvliter av gründeren…
«at det er på tide å pensjonere det gamle modemet, og istedet tre inn i den digitale ISDN-verden.»

Vålerenga dag
VPN klager ikke. Be happy!

Legg igjen en kommentar