Dagboka mandag 13. august 2007

En rolig dagboka denne mandagen. Men innhøstingen har begynt… Seier i Drammen Morten Berre fortsetter sitt scoringstokt og sørget sammen med Ronny for at vi tok hjem alle poengene. Berre er vikrlig en godgutt! Vålerenga viser seg som et høstlag så langt. En årstid skal man jo ha som sin prefererte. Vi ligger dermed på … Fortsett å lese «Dagboka mandag 13. august 2007»

En rolig dagboka denne mandagen. Men innhøstingen har begynt…

Seier i Drammen
Morten Berre fortsetter sitt scoringstokt og sørget sammen med Ronny for at vi tok hjem alle poengene. Berre er vikrlig en godgutt! Vålerenga viser seg som et høstlag så langt. En årstid skal man jo ha som sin prefererte.
Vi ligger dermed på en 9. plass på tabellen og er det høyeste vi har ligget hittil i årets sesong.

Les mer om kampen et annet sted på disse nettsidene.

Jørgens debut
Jørgen Horn får sin debut i startelleveren. Hyggelig. Og han beviste at vi har gode unge spillere bak de mer etablerte. Trygg og god og med et fin-fint overblikk. Vi får nok se mye av Jørgen i tiden som kommer.
Også Arnar Førsund kommer innpå og gjør en god figur. På en ny «uvant» posisjon etter at Ronny Johnsen bli stemplet og byttes ut. Er det en hemmelig plan fra Aabrekk om å få en ny Freddyboy? En ny spiller som kan ta alle posisjoner på banen?

Ronny på landsen
Ronny Johnsen viser svært gode takter og kvaliteter om dagen. Dermed dukker også Hareides famulus Ola By Rise opp og vil ta det i øyesyn for å se om landslaget kan tilpasse seg Ronny. «- Jeg kom hit for å sjekke ut Ronny spesielt. Og han var god i den omgangen han spilte, sier Hareides assistent, Ola By Rise». Og det sier han til VG.

RBK-karantener
Bare for å ha nevnt det foran bortekampen liksom…Miika Koppinen og Mikael Dorsin fikk begge sitt tredje gule kort for sesongen mot Brann, og må stå over hjemmekampen mot Vålerenga ifølge Rosenborgs hjemmesider.

Vålerenga i dag
Vi pakker snippen og gjør oss klare til å innta Aukštaitija Stadium på torsdag. For Enga skal til Europa!

Legg igjen en kommentar