Dagboka fredag 10. august 2007

Fredag og mørke skyer henger over hodet på oss. Vi sender noen ord og tanker til Rune Lange. Dagboka på en fredag kan sammenliknes med ei lita gryte full av små smaksopplevelser, noe som kanskje får dagen på glid. Rune Lange Rune er ute resten av sesongen. Skaden han pådor seg mot Flora Tallin i … Fortsett å lese «Dagboka fredag 10. august 2007»

Fredag og mørke skyer henger over hodet på oss. Vi sender noen ord og tanker til Rune Lange. Dagboka på en fredag kan sammenliknes med ei lita gryte full av små smaksopplevelser, noe som kanskje får dagen på glid.

Rune Lange
Rune er ute resten av sesongen. Skaden han pådor seg mot Flora Tallin i foorige uke er så alvorlig at han må under kniven. Det har knekirurg Erik Rosenlund bestemt.

– Han mener korsbåndet er ødelagt og at menisken er skadd. Derfor blir det operasjon. Jeg håper det kan skje i slutten av neste uke, så jeg kan starte opptreningen igjen, sier Rune Lange til Nordlys.

Hva kan man si? Det så ut som om Rune falt forkjært i duellen mot spilleren fra Flora. En typisk skade som oppstår fordi man gir kneet en belastning som det ikke er vant med. Vi har sett det utallige ganger når håndballspillere «smeller» et kne. Det er ikke så my som skal til, og det ser jævlig vondt ut.

Knær er på en måte en essensiell del av menneskets anatomi. Og derfor er knær også det kjipeste man kan få skada. Som fotballspiller er det rett og slett det absolutt værste.

Men hold ut Rune! Vi venter på deg!

To dager til kamp
Være eller ikke være. Syretest. Eksamen. Kall det hva du vil. Kampen mot Godset blir den endelige testen på om Vålerenga er tilbake i vinnersporet. Våre nye kantspiller Arnar Førsund lover å kjempe like hardt mot Godset. Les hele intervjuet med gutten som snart har større hår en Jamiroquai på VPN – selvfølgelig lenka nedenfor.

Drammens Tidene har snakket med Dag Eilev Fagermo:

– Det blir en tøff kamp. Vålerenga har funnet formen og vi har spilt dårlig i det siste så det blir en krig til siste sekund.

Ja det blir nok en krig. Men la oss nå håpe at det ikke blir en kamp der grisespill, skader og dårlige dommeravgjørelser blir det man husker den for. Det skal kriges og det skal kjempes, men det er lov (som faren min sier) å være litt smart.

Statistikken er på vår side – og da burde vel alle varsellamper blinke kraftigere enn noensinne:
På de 23 siste oppgjørene har Godset vunnet 7 av dem mens VIF står med 9 seiere. Sist Godset slo Vålerenga på hjemmebane var i 1994.

Ja hvem husker ikke sist gang da vi var der borte og kom hjem med 3 mål. Det er jaggu lenge siden det.

Rekk opp hånda før du skal si no
Hadde ikke det vært en grei regel for Klanens talsmenn(kvinner)? Da får man jo brukt noen sekunder på å tenke seg omm før man kobler inn snakketøyet.

G18
Vålerenga-spillerne Fredrik Carlsen og Mohammed Fellah er tatt ut i G18-landslagstroppen som skal møte Tyrkia i dobbeltkamp på Notodden 22. august og i Drammen 24. august.

VPN gratulerer. Vi må også legge til at i Tyrkia er det varmt.

…og da glir vi avgårde?
Hvis ikke anbefaler vi to doble espresso på tom mage. Får ikke det fart på sakene så får du spise mer fiber og lese helgedagboka i morgen

Legg igjen en kommentar