– Også utenlands er Vålerenga en kjent klubb

Hva skjer egentlig med trener og spillerjakt? Vi stilte noen spørsmål til sportsdirektør Jan Erik Aalbu. Spørsmål som vi egentlig ikke regnet med at han kunne svare så mye på, men som vi allikevel måtte stille. Og litt kunne han iallefall svare. Trener? Spiss? Flod? Vi stilte noen spørsmål til sportsdirektør Jan Erik Aalbu. Spørsmål … Fortsett å lese «– Også utenlands er Vålerenga en kjent klubb»

Hva skjer egentlig med trener og spillerjakt? Vi stilte noen spørsmål til sportsdirektør Jan Erik Aalbu. Spørsmål som vi egentlig ikke regnet med at han kunne svare så mye på, men som vi allikevel måtte stille. Og litt kunne han iallefall svare.

Trener? Spiss? Flod? Vi stilte noen spørsmål til sportsdirektør Jan Erik Aalbu. Spørsmål som vi egentlig ikke regnet med at han kunne svare så mye på, men som vi allikevel måtte stille. Og litt kunne han iallefall svare.

En ny hovedtrener. Noe nytt å melde?

– Vi jobber hardt for å få på plass en permanent løsning. Og vi tar heller den tiden som trengs for å få det vi mener er en skikkelig løsning. Overgangsvinduet gjelder ikke for trenere. I mellomtiden har vi Aabrekk på feltet som tar jobben sin seriøst. Vi skal ikke glemme at Harald har vært med Semb i 10 år. Han er en trener som har vært ute en vinternatt før, konstaterer Aalbu til VPN.

Kan du si noe om hvor dere leter?

– Vi leter mange steder, men jeg blir ikke overrasket om han har utenlandsk pass. Også utenlands merker vi at Vålerenga er en klubb som er kjent og populær. Det betyr ikke at vi kan få Mourinho, men Vålerenga er ikke uattraktivt. Det er langt ifra håpløst, selv om det hadde vært lettere å finne noen utenfor sesongen.

Noen kommentar til Klanstalsmannens uttalelser om Semb?

– Trenerne som kjenner Norge og norsk fotball vet at Klanen er en fantastisk gjeng. Og de kommer nok ikke om de tror at Klanen er imot dem. Jeg håper inderlig at Klanen og andre støtter oss i arbeidet. Og at vi får tid og ro til å gjøre jobben skikkelig.

På spillerfronten – hva skjer med brasilianeren det var snakk om?

– Det er faktisk brasilianere, i flertall. Vi har reist mye. En av dem var skadet da vi skulle se på han. Vi må vente til han er tilbake før vi kan se på han igjen. Han er bare korttidsskadet. Vi leter videre og er ”på banen”.

Og den serbiske midtbanespilleren, Lekic, som var på trening?

– Han har ikke fått tilbud. Han er en bra spiller, men ikke bedre enn dem vi har i dag. Og vi ønsker å forsterke laget.

Utenom banen, hva syns du om Per A Flods utfall her på VPN?

– Vel, Per A Flod kan gjøre sin jobb, så skal jeg gjøre min. Strengt tatt har jeg i etterkant fått tilbakemeldinger fra flere profilerte Vålerenga-ledere som sier jeg skal ta det hele som et kompliment, ler direktøren.

Og din nye ”sjef”, Raymond Johansen?

– Jeg har kjent han siden jeg begynte i Vålerenga, også fra talentstyret. Jeg har et veldig godt inntrykk av han og tror vi kommer til å få glede av han i det vervet. Synd at Musæus gir seg, men Johansen kommer til å være veldig bra.

Legg igjen en kommentar