Dagboka onsdag 25. juli 2007

Ny spiss!! Ingen ny trener (som heter Stuart Baxter)!! Grindheim skadet fram til 12. August!! og billetter til Stabæk og Nybergsund er fortsatt å få kjøpt!! Det er utropstegnets dag i dagboka. Ny spiss!! …men ikke før til neste år. Vålerenga har skrevet treårskontrakt med Skeid-spilleren Mohammed ‘Moa’ Abdellaoue (21). Hovedpersonen selv er meget fornøyd. … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 25. juli 2007»

Ny spiss!! Ingen ny trener (som heter Stuart Baxter)!! Grindheim skadet fram til 12. August!! og billetter til Stabæk og Nybergsund er fortsatt å få kjøpt!! Det er utropstegnets dag i dagboka.

Ny spiss!!

…men ikke før til neste år. Vålerenga har skrevet treårskontrakt med Skeid-spilleren Mohammed ‘Moa’ Abdellaoue (21). Hovedpersonen selv er meget fornøyd.

– En drømmeovergang. Jeg har alltid hatt lyst til å spille for Vålerenga. Da de kom på banen, var det ikke så mye å tenke over, sier han i Aftenposten.

Slik skal det være!, unge fremadstormende spisser tar vi gjerne i mot. Kanskje det er håp likevel?

Loose lips sink ships

Det har vært antydet på vpn lenge, og i dag kommer bekreftelsen via Aftenposten: Vålerenga hadde antagelig stått med ny trener, Stuart Baxter, dersom folk hadde hatt vett til å holde inne med fortrolige opplysninger. I følge avisen så ble det bråstopp i overgangen fra Helsingborgs side da nyheten om overgangen ble spredd via TV2. Og som det skrives «Aftenposten har fra flere uavhengige kilder fått bekreftet at dette skal være grunnen til at hele avtalen brøt sammen».

– Du får spørre Vålerenga og Helsingborg om hva som har skjedd. Hvis jeg skulle ha snakket med Vålerenga om kontrakt, måtte Helsingborg vært informert. Ellers kunne det ikke vært noen forhandlinger, er Baxters ord til Aftenposten, som ellers er proffe nok til å sitere vårt intervju med Aalbu i sakens anledning. Baxter fortsetter

– Vålerenga er en bra klubb, en interessant klubb. Hvis jeg er fri fra mitt arbeid i Helsingborg, er det aktuelt en gang i framtiden.

Men ikke nå. En kan og bør si en del om de skjelletene som Kjetil Siem gjemte i skapene på Valle, men det spørs om det er så mye bedre nå, for noe lukter råttent i Vålerenga for tiden.

Nå gjelder det å holde kjeft.

Grindheims skade

En håpet en stund at Christian Grindheims skade ikke var veldig alvorlig. Dessverre så viser det seg at det håpet er ute,

– Vi har tatt bilder i dag, og det viser seg at Christian har fått en strekk i baksiden av lysken, sier Haakon Schwabe, til vif.no.

– Dette vil ta litt tid å lege, men han vil i allefall være klar til bortkampen mot Strømsgodset 12.august, fortsetter Schwabe.

Sure nyheter, men en kan alltids håpe at Jørgen Jalland og Thomas Holm benytter anledningen til å spille seg i storform.

Billetter Nybergsund, billetter Stabæk

Det er fortsatt fullt mulig å ordne seg billetter til både bortekampene mot Nybergsund og mot Stabæk. Sjappa selger svingbilletter til Stabækkampen, og ikke minst billetter til cup kampen mot Nybergsund. Grunnen til at Stabækbilletter selges i Sjappa er at Stabæk for første gang har lagt begrensninger på hvor mange det er lov å ha i svingen, 1500. Skulle det bli noen billetter til overs på kampdagen så vil de selges i Sjappeboden utenfor svingen på Nadderud.

Legg igjen en kommentar