Helgedagboka lørdag 18. august 2007

Dagbok med et lite hjertesukk. Litt om kampen mot Ekranas – vi kan liksom ikke la det ligge, og en liten tur innom fotballens magiske verden. Lørdagen blir ikke den samme uten VPN. Gamle spillere tilbake i gamlelandet Tidligere Vålerengaspiller Bernt Hulsker er leid ut til Start. Han spilte treningskamp for bunnlaget i går. Mot … Fortsett å lese «Helgedagboka lørdag 18. august 2007»

Dagbok med et lite hjertesukk. Litt om kampen mot Ekranas – vi kan liksom ikke la det ligge, og en liten tur innom fotballens magiske verden. Lørdagen blir ikke den samme uten VPN.

Gamle spillere tilbake i gamlelandet
Tidligere Vålerengaspiller Bernt Hulsker er leid ut til Start. Han spilte treningskamp for bunnlaget i går. Mot Mandalskameratene. Hulsker imponerte Bjørnebye, og putta to mål.

Vi møter Start til hjemmekamp 2. september. Start og Bernt Hulsker på desperat poengjakt. Et bånnlag. Joda vi kan få det til i denne klubben. Hulskers overgang til AIK står fortsatt for meg som en av de største tabbene under Rekdal/Bakke/Siem. Hva grunnen var, vites ikke. Men med alle ryktene og all møkka som er spadd under teppet der oppe på Valle de siste årene tviler jeg ikke på at det IKKE bare var manglende spilletid som gjorde at Hulsker forlot klubben.

Nå er kanskje ikke 4-0 mot Mandalskameratene veldig imponerende, men legger vi til grunn VPNs interne vurdering av kampen mot Ekranas så burde vi vel bare holde kjeft. Uansett: Bernt Hulsker kommer til Ullevål om noen uker.

RBK = Reitans Ball Klubb
Reitanfamilien vil ha plass i RBKs styre. Fordi? Fordi de sponser klubben.

Det fnyses og snakkes om samrøre og at en av Norges rikeste menn skal ta kontrollen i Rosenborg. Uheldig sies det. Og fra Valle er det relativt stille. Lurer på hvorfor?

Stadionsaken
Det blei stille gitt. Klanen fyra seg opp og krevde svar. Vi fikk svar. Vi får stadion på Valle. Det er flertall nå, og det blir flertall etter valget. Så der lærte vi vel litt om realpolitikk, dessuten blei vi finta rett inn i pølsebua av garva politikere. Jepp. Kult å være talsmann og stor i kjeften når man har dem på gaffelen tror man. Men politikere er sleipe. De sklir av gaffelen som gelé…

Så noe sier oss at Klansmann bli ved din lest: Drikk øl, syng på kamp, diskuter Vålerenga og stem på det partiet du mener at ivaretar dine interesser, evt. de sakene du brenner for.

Helgeidyll?
Det er stille i helgen. Noen kamper spilles. Noe som heter cup visstnok. Ironisk nok er det ETT ANDREDIVISJONSLAG med i denne runden, som også kalles kvartfinaler.

God helg – hilsen en som stod opp med det gale beinet i dag…

Legg igjen en kommentar