Dagboka tirsdag 17. juli 2007

Vill spekulasjon om den brasilianske ballguden som Vålerenga kanskje skal se på. Og som kanskje kommer til Vålerenga da. Eller? Brasilianeren Dagbladet.no har forsket, og mener å ha funnet navnet på mannen som Petter Myhre skal besiktige: Leonardo da Silva fra Cashpoint Sportwetten (er en del av logoen) SCRA, eller SC Rheindorf Altach som klubben … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 17. juli 2007»

Vill spekulasjon om den brasilianske ballguden som Vålerenga kanskje skal se på. Og som kanskje kommer til Vålerenga da. Eller?

Brasilianeren
Dagbladet.no har forsket, og mener å ha funnet navnet på mannen som Petter Myhre skal besiktige: Leonardo da Silva fra Cashpoint Sportwetten (er en del av logoen) SCRA, eller SC Rheindorf Altach som klubben vel egentlig het en gang. Forøvrig en av de tre Dagboka selv forsket seg fram til i går. Men Aalbu bekrefter intet til nettavisen:

– Jeg ønsker ikke å spekulere i navn overhodet. Vålerenga ser på mange spillere, sier han til Dagbladet.no

Som det fremgår av Aalbus kommentar kan man ikke vite at Dagbladet.no har rett i at dette er mannen. De bare ”har grunn” til å tro. Så det kan fortsatt være en annen kar, ikke sant?

Det som hvertfall er fint med Da Silva er at han ser veldig blid ut på bildene til SCRAs sider.
Så spørs det om Vålerenga virkelig kan tiltrekke seg sånne spillere. Skulle tro andre i Europa har sett han og? Han har vel også ny kontrakt pr nå, da blir det vel ikke billig. Cashpoint er forøvrig på bånnplass i serien. Og vi kan lure på om de sliter økonomisk om de virkelig vurderer å selge Da Silva? Selv om han er på ”alle” bildene på nettsidene deres, det virker som om han ER profilen deres. Dagboka sjekka målvideoen med mannen på youtube, og det ser jo anstendig ut. Så hvorfor skulle han ville komme til Vålerenga da…

Mye spekulasjoner, og det er ikke sikkert at dette er mannen en gang.

Ellers: i Østerrike har sponsorinntreden i fotballen (og sporten) gått noe lenger enn i Norge. Der det ikke lenger er snakk om bare sponsornavn på stadion, men at selve laget tar sponsornavnet. Eksemplifisert ved Red Bull Salzburg. Og Da Silvas nåværende lag høres ut til å være i samme kategori med Cashpoint Sportwetten i logoen. Trist.

Når man først elsker klubben sin er det vel bare en ting som kan oppløse den kjærligheten. At klubben ikke lenger er det den var. Om Vålerenga skulle blitt FC Oslo, eller om klubben skulle tatt sponsornavnet og blitt Hafslund Vålerenga el hadde min tid på tribunen for klubben vært over, lett ispedd mild terrorisme mot de som gjorde at det ble sånn. Gud forby at vi skulle få slike kvalme tilstander i Norge. At Vålerengas logo og navn forblir ubesudlet, og at både direktører og sponsorer vet hvor man skal være i sitt samarbeid.

Første kamp i JET-turneringa på Hamar i går og Vålerenga slå Odd 3-0. Bardh Shala scora 2 mål, mens Dennis Obeng netta den siste. Ifølge JET-sidene. Finalen, som vi forøvrig vant i fjor, sendes direkte på TV 2 nå førstkommende søndag kl. 12. Vålerenga spiller i dag mot Sandefjord kl. 15.00 og møter Le Havre kl. 15 i morra, i det som foreløpig kan ligne en gruppefinale. Heia Vålerenga!

Grindheim 24 år
Midtbaneeleganten, aka Tjorven back in the days er i dag 24år. Vi gratulerer med dagen og konstaterer at vi er eldre. Mye eldre. Hvilket fremkaller et lite sukk, hvor ble den ungdommen av? Håper det blir en fin feiring, Christian. En som ikke bidrar til godformen, ikke reduserer den.

Vålerenga i dag
Spekuler.

Legg igjen en kommentar