Helgedagboka søndag 15. juli 2007

Treningskamp mot Raufoss og en seriemester sier foreløpig takk for seg. Vi gir deg litt lesestoff, nå rett etter kirketiden. Treningskamp Slik vi har stelt oss i vårsesongen er selv treningskamper mot lilleputter som Raufoss viktige. Vi trenger svar, positive svar. Vi trenger selvtillit, selvtillit som vil komme gjennom mål og resultater, selv mot lag … Fortsett å lese «Helgedagboka søndag 15. juli 2007»

Treningskamp mot Raufoss og en seriemester sier foreløpig takk for seg. Vi gir deg litt lesestoff, nå rett etter kirketiden.

Treningskamp
Slik vi har stelt oss i vårsesongen er selv treningskamper mot lilleputter som Raufoss viktige. Vi trenger svar, positive svar. Vi trenger selvtillit, selvtillit som vil komme gjennom mål og resultater, selv mot lag som Raufoss.

Albansk spiss på prøve
I kampen mot Raufoss får trolig den albanske U21-spissen Sabino Plaku sine første minutter for klubben. Vi gleder oss og tror det blir spennende å se hva han kan utrette i kamp. Fra Valle hører vi at han er en rolig og dyktig avslutter, med stor fart. Vi ønsker lykke til.

Andre Muri
Enda en av seriemesterne fra 2005 takker for seg. Denne gangen er det Andre Muri som skal til Skien for å løse Odds forsvarsproblemer. Han er i første omgang i Odd på utlån ut sesongen. Muri som mange vil huska skåra i siste og avgjørende kamp i den jevne og lykkelige serieinnspurten 2005, skal ha takk for bidrag til gull og medaljer, du har vært i klubben i en fin periode.

RBK og Myggen Kone
RBK jobber intenst med å bli kvitt stempelet som seriøs klubb. Det siste er at de vil bytte malariasmittede Kone med Kjetil Wæhler, i seg selv en absurd tanke. Det stopper ikke der, RBK krever i tilegg kompensasjon på 2 millioner. VPN antar at malariasykdommen må være av en svært sjelden og verdifull type og tillater oss og ønske god bedring til både spilleren og administrasjonen i Trondheim.

Vålerenga i dag
Per i dag er vi nærmere å spille mot dagens treningskampmotstander enn vi er å spille i europacupene i 2008. Da kan det være greit for både supportere og spillere å se hvor sjukt jævlig det hadde vært med et nedrykk til dette nivået. Vi har vært der før, vi har lært, vi skal ikke tilbake dit.

Legg igjen en kommentar