Raufoss – Vålerenga 0-2

Visstnok ikke helt imponerende, men seier. Raufoss – Vålerenga 0-2 (0-2) Treningskamp 15.juli, Raufoss Stadion, 1.111 tilskuere KAMPFAKTA: se referat på vif-fotball.no her KAMPINNTRYKK: VPNs mann som var på stedet sier det sånn: Vi tar en tidlig ledelse, og får (tidenes billigste) straffe. Laget spiller rett og slett grusomt fantastisk drittfotball. Sabino Plaku viste vilje, … Fortsett å lese «Raufoss – Vålerenga 0-2»

Visstnok ikke helt imponerende, men seier.

Raufoss – Vålerenga 0-2 (0-2)
Treningskamp 15.juli, Raufoss Stadion, 1.111 tilskuere

KAMPFAKTA: se referat på vif-fotball.no her

KAMPINNTRYKK:

VPNs mann som var på stedet sier det sånn:

Vi tar en tidlig ledelse, og får (tidenes billigste) straffe. Laget spiller rett og slett grusomt fantastisk drittfotball. Sabino Plaku viste vilje, og mener vi bør signere han. God teknikk, grei avslutning og rask som faen. Dan Thomassen viste at vi ihvertfall ikke har noe stopperproblem. Men Vålerenga suger særdeles hardt, og vi kommer til å få grisebank av Flora. Men det var et par fine tendenser. Storbæk har «røffa» seg litt og tar i litt mer i dueller. Fortsatt veik, men ikke så veldig som før. Roberts er tydelig spillesugen. Thomas Holm hadde en god avslutning (det er ikke hverdags). Og en del spillere viste vilje. Jørgen Jalland var så dårlig at jeg sa ifra til han personlig…

Med unntak av de første 20 minuttene var det småtamt ennå, virker det som.
– Da spilte vi med høyt tempo og god bevegelse. Så senker vi tempoet og pådrar oss unødig mange brudd i mot. I andre omgang kontrollerer vi greit, men klarer ikke «drepe» kampen slik vi bør, sier Petter Myhre til Dagsavisen. Et skritt fram i alle fall, basert på dette. Men ikke langt nok.

Som nevnt av vår mann imponerte også U-21-spissen til Albania, Sabino Plaku, brukbart mot Raufoss. Men Petter Myhre legger ikke opp til at han er spissen vi trenger nå.

Plaku er nok ikke spilleren som går inn og redder oss fra dag én. Han er mer en spiller på sikt.Jeg ønsker mer en «killer»-type som kan gå inn og levere varene med en gang. En med dokumenterte kvaliteter, sier han til Dagsavisen.

Treningssamling. Bob – bob .

VPN’s mann som aldri er tilstede har selvsagt noe å tilføye. Kampen var avslutningen på en velfortjent treningssamling etter en ikke fullt så fortjent fotballferie. Den startet midt i uka med paint-ball i skogen, fortsatte med bob, og en vakker dag etter trening i Øvre Vardal var det ringspillkonkurranse mot lokale størrelser, eh-eh, smårollinger. Oppland Arbeiderblad melder at oppkomlingene fra Kong Hovis rike vant suverent. Jan Derek den beste på et blekt VIF-lag.

– Her på Toten er det moro å være. Det er så god stemning, sa en sliten, men blid Jan Derek Sørensen til den samme avisen. Og viste dermed total uvitenhet om geografien nord for Sinsenkrysset. Bra, Jan Derek! – Det er greit å komme seg vekk fra Oslo en tur, sa Fredheim Holm. Jøss! Hva mente du med det ‘a, Daniel?

Etter å ha ladet batteriene på Mustadroa i Vardal, som altså ikke er på Toten, avsluttet laget med kamp på Raufoss, som altså er på Toten. Danske Dan debuterte i Engadrakt. – Jeg gleder meg til hjemmekampene, til å føle meg som skikkelig fotballspiller med 20.000 tilskuere på tribunen, sier han til Nettavisen. Da er saken klar. Om flere møter på kampene, så får vi det vi trenger! Vålerenga-ledelsen fulgte kruttlagets unge tyrkiske midtbanestjerne med falkeblikk. Men Adem Gûven ble i likhet med albaneren Plaku ble veiet og funnet for lett. Etter pause bytta begge lag mange spillere, men ikke med hverandre. Derfor vant VIF.

Legg igjen en kommentar