Aalbu om Wæhler-saken

VPN fikk tak i Jan Erik Aalbu for å få mer kjøtt på beinet om det vi kan kalle Wæhler-saken. VPN får tak i Aalbu på telefon og vi er knapt kommet i gang med spørsmålene før hjertesukket faller; – Det er trist at det alltid blir mer fokus på det som oppfattes som negativt … Fortsett å lese «Aalbu om Wæhler-saken»

VPN fikk tak i Jan Erik Aalbu for å få mer kjøtt på beinet om det vi kan kalle Wæhler-saken.

VPN får tak i Aalbu på telefon og vi er knapt kommet i gang med spørsmålene før hjertesukket faller;
– Det er trist at det alltid blir mer fokus på det som oppfattes som negativt enn det som oppfattes som positivt. Vi hadde håpet på litt mer tålmodighet blant supportere og presse, men har forståelse for at folk er vitebegjærlige, engasjerte og interesserte i Vålerenga, sier Aalbu til VPN.

Og om bytte mellom Wæhler og Kone sier sportsjefen følgende:
– Vi jobber ikke med 5 i promille…

Og som alltid er det mange hensyn å ta i en slik prosess. En del kommer naturligvis ikke allmuen for øret, noe som gir grunnlag for spekulasjoner. Det er likevel slik at media har en selvopplevd underdekning på informasjon og i tilfellet NRK så spekuleres det. – Det er ikke hold i spekulasjonene til NRK så det får stå for deres regning, mener Aalbu.

Og i en verden preget av overganger, økonomi, klubbfølelser så er Aalbus holdning at det IKKE er noen sensasjon at to sportsdirektører møtes.

Siste oppfordringen fra Aalbu er å ha tålmodighet. Alle jobber for at Vålerenga skal bli best mulig. Ingen overganger skal gjennomføres uten at Vålerenga kommer best mulig ut av det.

Legg igjen en kommentar