Dagboka fredag 6. juli 2007

– La meg si det slik. Dersom en norsk eliteserieklubb skulle ønske å tilby meg trenerjobb, så er nok tidspunktet nå…. Og med den ingressen fortsetter dagboka å helle vann på trenerbytte-mølla. Det er Jørn Andersen som uttaler seg til VG, men benekter samtidig at Vålerenga har kontaktet ham. Jørn Andersen var i realiteten vår … Fortsett å lese «Dagboka fredag 6. juli 2007»

– La meg si det slik. Dersom en norsk eliteserieklubb skulle ønske å tilby meg trenerjobb, så er nok tidspunktet nå….

Og med den ingressen fortsetter dagboka å helle vann på trenerbytte-mølla. Det er Jørn Andersen som uttaler seg til VG, men benekter samtidig at Vålerenga har kontaktet ham. Jørn Andersen var i realiteten vår siste «superspiss» og kunne unektelig tilført noen offensive tanker rundt måten vi spiller fotball. Andersen har vært trener i det store utlandet i en årrekke og har forholdsvis gode meritter å vise til. Ingen tvil om at fyren er en god trener etter norsk standard.

Men nå er det ferie. Vi lar trenersaken ligge og konsentrerer oss om byttehandelen med RBK.

Å bytte eller ikke å bytte, det er spørsmålet
For NRK hadde nok et innslag om den etterhvert så sagnomsuste byttehandelen. Aalbu var på TV og bekreftet at han har snakket med Bratseth og at de har diskutert. Innholdet og detaljene ville imidlertid ikke Aalbu ut med og da fortsetter selvfølgelig spekulasjonene. Men Dan Thomassen er snart på plass så noen tenker kanskje å smi mens jernet er varmt…

Selv antar vi at Wæhler kan bli byttet mot Kone og Braathen…og at Wæhler får leiligheten til Iversen, Mercedesen til Brathseth og golfsettet til Aalbu samt at kontrakten inneholder en klausul om at Wæhler ikke spiller mot Vålerenga og heller ikke når det er muligheter for at resultatet i kampene han spiller ellers kan påvirke tabellsituasjonen til Vålerenga.

Også har vi en utrolig dårlig statistikk i forhold til at folk som melder overgang til andre klubber har en tendens til å score MOT Vålerenga. Bare av den grunn synes jeg ikke vi skal gjennomføre flere byttehandler eller overganger.

Kamp flyttes?
Kampen mot Rosenborg kan muligvis bli flyttet til lørdag 25. august på grunn av kvalifisering til Champions League. Kampstart klokken 1900 og den kan også bivånes på TV2 Sport.

Mest sett
Kampen mellom nettopp Vålerenga og Rosenborg er den mest sette kampen på TV hittill i år. 661.000 mennesker deiset ned i sofaen for å kikke på disse lagene. Da var det jaggu greit at resultatet ble det det ble.

Aalbu shopper
– Investorene sitter ikke å venter på oss. Men jeg er sikker på at både styret og investorene ønsker å hjelpe klubben i en vanskelig situasjon, sier Aalbu til NRK Sport.

Jeg skulle også tro at investorene har en formening om hvordan pengene skal investeres og hvilke spillere som eventuelt skal kjøpes. På en side er det uheldig om det er slik, på en annen side fullt forståelig. Vi antar at dersom noen kommer løpende med noen millioner så er det greit å mene noe om hvordan pengene skal brukes.

Jeg husker jeg fikk med 50 kroner når jeg skulle på leirskole engang på 70-tallet. Med de 50 kronene fulgte en formaning om å kjøpe ordentlig mat….jeg har aldri sett så smågodt i hele mitt liv…

Vålerenga i dag
Vel, i dag tar vi en øl på Bohemen….før vi drar til Pamplona!

Legg igjen en kommentar