Vålerenga – Mo 4-1

Det var delte meninger om hvordan vi kom oss videre til 4. runde. Dagboka antyder at det var med et overlegent nødskrik. VG skriver krabbegir. Og denne referenten mener enkelt og greit. Vi skåra ihvertfall fire lettvinte mål. 3. runde NM Vålerenga – Mo 4-1 (1-0) Ullevaal stadion 26.juni 2007 – 1960 tilskuere KAMPFAKTA: se … Fortsett å lese «Vålerenga – Mo 4-1»

Det var delte meninger om hvordan vi kom oss videre til 4. runde. Dagboka antyder at det var med et overlegent nødskrik. VG skriver krabbegir. Og denne referenten mener enkelt og greit. Vi skåra ihvertfall fire lettvinte mål.

3. runde NM
Vålerenga – Mo 4-1 (1-0)

Ullevaal stadion 26.juni 2007 – 1960 tilskuere

KAMPFAKTA: se referat på vif-fotball.no her

KAMPINNTRYKK:

De som været cupbombe tok feil. Nordnorges bruntrøyer hadde kjempa helt i toppen av andre divisjon i sesongstarten, men her kom de til kort. Faktisk til 1 rødt og 2 gule. Laget forsøkte å spille pent, men som så ofte med slik nivåforskjell, er ikke spillerne gode nok, og kommer for seint inn i alt. Ikke minst i taklingene. Litt spenning ble det etter at beste Mo-spiller, Morten Hagh nikka inn en corner rett etter at vi trodde Morten Berre hadde punktert kampen i starten av andre omgang. Målmannen til Mo fikk etterhvert en hodeskade. Antagelig ikke av forvirring over Enga-angrepene, men utover det har jeg ingen forklaring eller kommentar. Jeg var mest opptatt av å følge med på om det snart skulle skje noe dramatisk på Vestbredden. Når skulle Fotballforbundet angripe?

Treneren til Mo steppa inn i buret. 43-åringen var ingen ringere en den gamle keeperkjempen Thor André Olsen, ex Brann og Djurgården, to ganger beste norske, og en gang beste svenske eliteseriekeeper. Han fikk vist seg fram med en kjemperedning av en heading fra Muri mot krysset, men ting tyder på at han var litt hodeskada han også. I beste fall litt desorientert. Etter kampen sa han at det hadde kommet dobbelt så mange tilskuere om kampen hadde gått i Mo i Rana.. Han hadde ikke fått med seg at klanen oppfordra til publikumsboikott denne fine tirsdagskvelden. Som protest mot forbundet og bøtelegginga av VIF for livsfarlige bluss i forrige cup-runde på Toten.

Boikott eller rett og slett mangelfull interesse for vårens VIF-lag? Under 2000 møtte opp. Kun en av dem stilte på Vestbredden. Han så ut som en terrorist med det dønn skadelige kubbelyset sitt. Og banneret: Er det trygt nok nå? Men takket være et storsinnet Forbund som holdt seg i skinnet i den spente situasjonen på Vestbredden, førte det ikke til unødige voldsscener. Ei heller til forventede represalier i etterkant for at vi prøvde å stille NøFF i et dårlig lys.

Hvem var de beste av gutta? Husker ikke. De som skåra fikk hjelp av de andre. Det var et lag som gikk videre til fjerde runde. Uten skader eller karantener. Men er du spesielt interessert, finner du sikkert et mye bedre referat enn dette på vif fotball dått enno.

Legg igjen en kommentar